Honda shadow 750 prośba do motocyklomaniaków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
poruszam temat dla mnie dość męczący dlatego też zamieściłem go tu a nie w pierdołach , prośba do chłopaków co ujeżdzali maszyny typu honda shadow 750 0d 2001 roku w zwyż . jestem dosc powaznie zainteresowany zakupem takiego cudeńka , brzych mam dupny więc potrzebuje czegoś spokojnego a zarazem co ma w sobie to ,,coś .. nie kręcą mnie plastiki bo to dobre dla gówniarzy . palenie gumy itp itd ... poniże j adresik czegoś co pojade ogladać i tu prośba ,, w jaki sposób dokładnie przebadać i na co zwóciś szczególną uwage , pytanie w szczególności skierowane do ludzi którzy ujezdzli choppery i cruisery
http://www.allegro.pl/item672422551_honda_shadow_750_2004r_stan_idealny.html

z góry dzięki .browar na zlocie
pozdr kierownik wesołego autobusu

Klasyk, piękna linia i Honda..czyli nieśmiertelna. Ja się marzeń o motorze i skuterze pozbyłem po roku jeżdżenia po Warszawie motocyklem i maksiskuterem. Obecnie sprzedaję Hondę Foresight....po prostu chcę żyć, a to kiedy się wysypie to tylko kwestia czasu. Wyleczyłem się. Pozdro

zupper, odkryłeś motto bikerów w PL i nie tylko

fomin - temat trudny, to trochę jak "idę kupić pierwsze używane auto na co mam zwrócić uwagę".

ale ok.

po pierwsze - sprzedaje handlarz a nie osoba prywatna - dla mnie duuuży minus "na dzieńdobry". Pisze, że 1 właściciel - ok, to niech da z nim pogadać

po drugie - sprzęt z salonu, więc spokojnie powinni w miejscu serwisowania określić historię sprzęta i potwierdzić wpisy w książce.

po trzecie - czy bezwypadkowy "na oko" - patrz czy nie są porezane od szlifu elementy skrajne jak podnóżki, klamki, kiera itp, czy nie ma pogiętych felg, czy lagi nie były prostowane (idealny chrom bez jakiegokolwiek załamania na powierzchni), czy półki i rama nie były spawane... Jak się rozpędzisz - siadasz równo i prosto, puszczasz kierę i sprzęt ma jechać prosto, żadnego walenia się na bok czy skręcania.

po czwarte - przebieg - to już zabawa w różne luzy, pracę silnika, wyrezane od odkręcania wszelkie śruby, itp itd. Przy 10kkm sprzęt powinien być jak lusterko bez żadnej skazy, żadnych wycieków, pracować równo nie stukać nie szarpać, równo ciągnąć bez duszenia, stukania czy dymienia. Nawet na rok prod i stan opon popatrz, jest duża szansa, że będą jeszcze fabryczne... Zdejmij bak zobacz co pod spodem, zerknij na filtr powietrza czy czysty czy zasyfiony, na grubość klocków, zawsze cośtam to powie o właścicielu czy był sprzęt dbany...

po piąte - papiery, numery - to juz tak samo jak przy kupowaniu fury

...na fotkach wygląda ładnie

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1215672

albo http://www.allegro.pl/item664045976_honda_vt_750_shadow_salonowa.html

ta czarna za mną przemawia , salon polska , podwórko ładne zdjęc dużo , chłop ma na chlebek , więc na sprzecie chyba nie oszczędzał, mam do niego 2 godziny jazdy więc raczej ją obejrzę

[ wiadomość edytowana przez: fomin dnia 2009-06-30 00:08:32 ]

czarny chopper zawsze jest

a serio, nie żebym marudził, ale ogłoszenie z czarną bardziej do mnie przemawia - od razu widać zboczeńca zakochanego w swojej zabawce

piekny motor - ale maly silnik

Cytat:
2009-06-30 08:54:41, Brutal pisze:
piekny motor - ale maly silnik

Myśle że to akurat nie jest wielki problem! Wpadnie do SPA i po kłopocie

Cieżko będzie 3 l rzędówkę tam wcisnąć

Cytat:
2009-06-30 12:50:47, Mr_Brayan pisze:
Cieżko będzie 3 l rzędówkę tam wcisnąć

e tam nie przesadzaj

ostatnio po Sznie sieje postrach rycząc całkowicie odetkanym wydechem oryginalny Boss Hoss

tylny kapeć chyba szerszy niż u mnie w Omie, przyspieszenia tej zabawki są po prostu totalnie odjechane

Cytat:
2009-06-30 13:06:47, 7gsi pisze:
e tam nie przesadzaj ostatnio po Sznie sieje postrach rycząc całkowicie odetkanym wydechem oryginalny Boss Hoss tylny kapeć chyba szerszy niż u mnie w Omie, przyspieszenia tej zabawki są po prostu totalnie odjechane

Tam siedzi takie małe V8 5,7l, dobrze kojarzę?

masakra, piłą mechaniczną

http://www.allegro.pl/item672422551_honda_shadow_750_2004r_stan_idealny.html

kupiona
handlarze ale wiedzą co i jak , faktycznie jest igła.przebieg 10450 km i prawdziwa ksiażka serwisowa , eh z resztą po moto widac co i jak .
dzięki
aaa była jako jedyna bordowa

szkoda, że nie czarna, ale to Ty masz być zadowolony

gratulejszyn, niech długo służy

...i w wydech zainwestuj, bo jest chyba seria.

"loud pipes save lives"

wydech seryjny , gościa ojciec ma gold winga i shadowa ale c2 jeszcze na łańcuchu i miał inny wydech, pierdzi masakrycznie . narazie niech bedzie seria , teraz pozostało kupic porządne mazidła i pięscić perełke

Gratulacje!!! Niech długo służy!!!

gratuluje zakupu
a wydech i tak zmienisz szybciej niz Ci sie zdaje

NO , pojechaliśmy z kurczakiem seniorem odebrać zazaliczkowaną bryczke , zrobiłem dzis łacznie 290 km i jestem w niej zakochany , co najważniejsze stan salon przez duże s ,aż żal siadać nie kombionowana itp sam kurak senior był w szoku . o czyms takim marzyłem od dziecka spokojny cruiser ,pyk pyk wydechy grają 90 na zegarku i do przodu .
dzieki jeszcze raz
howk kurak
aa napęd oczywiście kardan
juro zostanie sążnie opita

prosze o zamknięcie wątku moderów cobym do sanatorium nie odjechał........
dziękuje