MotoNews.pl
10 [mk6]Co to za przekaźnik 1.6 16v (234136/45) - PT

[mk6]Co to za przekaźnik 1.6 16v

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
znlazłem jakiś przekaźnik nad skrzynką bezpieczników który jest przymocowany do deski od spodu... dochodzą do niego 3 przewody ale jeden różowy jest odciety przy kostce i dalszej cześci nie ma oto co na nim jest napisane:
PA6-GF30
93AG13150AA
BZRASYEXTR LPWRNG
G1UHS
72LF 002
Made in Austria
podpowie ktoś od czego on jest(kolor biały)

mi sie wydaje ze to piskalka przypominajaca o wlaczonych swiatlach gdy otworzysz drzwi kierowcy

ps. mozesz mi podac jakie kolory kabelkow tam Ci dochodza i do ktorych nozek przekaznika?? Kiedys sie nad tym zastanawialem i za nic nie moglem zlokalizowac jednego z nich...

[ wiadomość edytowana przez: swierszczu79 dnia 2009-06-29 20:36:25 ]

sygnalizator jak otworzysz drzwi lub po wyjęciu kluczyków z stacyjki a świateł nie wyłączysz

jak bialy to pipek dreczyciel

quote]
2009-06-29 20:34:50, swierszczu79 pisze:
mi sie wydaje ze to piskalka przypominajaca o wlaczonych swiatlach gdy otworzysz drzwi kierowcy ps. mozesz mi podac jakie kolory kabelkow tam Ci dochodza i do ktorych nozek przekaznika?? Kiedys sie nad tym zastanawialem i za nic nie moglem zlokalizowac jednego z nich... [ wiadomość edytowana przez: swierszczu79 dnia 2009-06-29 20:36:25 ]
[/quote]
sam doszedłem do tego ze jest od piskałki bo jak był wyciągnięty to włączyłem światła aby sprawdzić postojówki i nie piszczało ale wielkie dzięki wszystkim kurna już wszystko poskładałem ale mam zdjęcia do górnej nóżki która jest jedna dochodzi rózowy(chyba po to zeby też piszczało po otwarciu drzwi pasazera) patrząc od góry na tą jedna nóżke są 2 pod nią i do prawej dochodzi czerwono żółty a tego ostatniego po lewej nie widze koloru przez flesza ale chyba brązowy