Skodziana w klubie :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W ubiegły piątek wszedłem w posiadanie niebieskiej oldschoolowej Skody Favorit, rocznik 91' Stan póki co wskazujący na to że ktoś o nią dbał, a ponadto garażował
Oto zdjęcia nowego nabytku:

A Tu szczęśliwy posiadacz:

Pozdrawiam

Zamieniłeś Espero na Favorit ?

Cytat:
2009-07-19 15:26:30, DeeJay pisze:

i pewnie dopłacił tylko ze 2,5 tys zł ...a to dlatego że rejestracja region śląski (Wodzisław zresztą) ..

Nerwica się obudził jakby nie wiedział że Patrykowski ze swojom favoritką zdążył się tu już prawie ukorzenić

Co do celowości zakupu nie będę się wypowiadał ...to już sprawa li tylko kupującego

Cytat:
2009-07-19 15:26:30, DeeJay pisze:

W podpisie miał,że jeszcze Nubira była po drodze

PS.Jakoś nie widzę pełni szczęścia na twarzy Nerwicy

Cytat:
2009-07-19 17:31:15, JaRabbit pisze:
...Jakoś nie widzę pełni szczęścia na twarzy Nerwicy

Nie ma co się dziwić . Miałem okazję swego czasu wykonać krótka przejażdżkę favoritką. Nic szczególnego. Ale każdemu co innego odpowiada.

Pozostaje zadać pytanie - po co Ci to?

Ja Wam napiszę tak. Tanie, duże toczydło dla studenta. Jeśli na gaz.
Niech się dobrze jeździ.
Fakt faktem zadbana.

Cytat:
2009-07-19 20:48:26, Ikarus260 pisze:
Ja Wam napiszę tak. Tanie, duże toczydło dla studenta. Jeśli na gaz. Niech się dobrze jeździ. Fakt faktem zadbana.

Nie, no Panie, jak by nie patrzeć to większe od Espero

Ale co mi tam.
Gratki kolega, niech Ci się sprawuje.

Esperko już dawno zeszło, bo musiało niestety... Nubira w kombiaku była niedługo, służbowa z resztą..
Natomiast teraz chciałem coś taniego, 4- drzwiowego i w miarę znośnego w utrzymaniu i eksploatacji..Niestety najbardziej brakuje jej wspomagania..W Esperaku chociaż słabe, to jednak da się odczuć jego brak w Favoritce, ale tak to wszystko póki co okej