MotoNews.pl

Wajcha czyli wymiana radia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszperałem choć nie po wszystkich postach przyznaje. Pytanie dość proste w przeciwieństwie d odpowiedzi. Czy jest jakieś fabryczne radio Opla pasujące do mojego Kluskofona odtwarzające mp3 i nie wymagające przeróbek przy montażu a jedynie podpięcia? Wyświetlacz mam standardowy i nie mam kompa. Czy takie oplowskie CD 30 MP3 z Corsy D będzie pasić?

JESLI DOBRZE SIE ORIENTUJE W SWOIM MASZ ZLACZE RADIA Z TRZEMA OSMIO STYKOWYMI ZLACZAMI A W CORSIE C JESLI MNIE PAMIEC NIE MYLI JEST JAKAS WIELKA KOSMICZNA LACZKA NIE POTRAFIE SOBIE TERAZ SZYBKO PRZYPOMNIEC TEJ KOSTKI ALE TAK MI COS SWITA

Corsa D prawdopodobnie jest juz na CAN-ie.
Natomiast spotkałem się już z podpinaniem MP3 pod złącze zmieniarki, dzięki jakiejś przejściówce.

Przyłączam się do chęci wymiany radia. Znalazłem informację że w Vectrach wymieniają często na CD 30 MP3.
http://havver.velemer.hu/UserFiles/Image/radio/display_my5_.png
null
Z załączonej informacji prawdopodobnie wynika że nawet na wyświetlaczu TID i BID będzie działać.

Dla posiadaczy radyjek SONY można zastosować coś takiego chociaż nie wiem czy są wersje do innych radyjek, chyba że to kwestia złącza.