| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Michal7e91 Member Klubu Espero Daewoo Espero Orzysz/Łódź | 2009-07-09 12:49:10 Hej.
Prośba do klubowiczy z Łodzi
Potrzebuję rady i pomocy. Otóż dostałem ofertę pracy w Łodzi i jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że na nią przystanę, chociaż zastanawiam się nad lekką negocjacją. Z tego powodu szukam mieszkania w Łodzi gdzieś na obrzeżach (dzielnica: Widzew, Stoki i gdzieś najlepiej w tamtych okolicach). Ale nie koniecznie muszą być to te dzielnice. Może ktoś z Waszych znajomych, a może Wy sami macie mieszkanie do wynajęcia. Interesuje mnie mieszkanie 2-wu pokojowe w ostateczności może być kawalerka. Jeszcze jedno. Może słyszeliście o jakiejś pracy dla kobiet to też prosiłbym o info. Muszę jakoś zadbać o swoją drugą połówkę. Z góry dzięki. Pozdrawiam Michał |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2009-07-09 13:46:01 "Bo męska rzecz być daleko, a kobieca - wiernie czekać,
aż zrodzi się pod powieką inna łza, radości łza." Jeszcze się tam żagiel bieli, Alicja Majewska |
Michal7e91 Member Klubu Espero Daewoo Espero Orzysz/Łódź | 2009-07-09 14:04:43
Mądre słowa. Ale tak na poważnie to raczej nie wchodzi w grę |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2009-07-09 16:28:48 piotr'ek - ja Cię nie poznaję
|
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2009-07-09 19:01:52
Jakiś wiekowych mp3 słuchałem wczoraj w robocie z serwera ROZRYWKA01 i sobie tak przypomniałem. Jeszcze z rok, dwa i Mietka Fogga będę cytował. [ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2009-07-09 19:02:30 ] |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2009-07-09 19:09:24 Zaraz, qrwa, zaczniesz jeszcze wiersze pisać.
I cytować będą "piotr'ek - dzieła wybrane, tom pierwszy, rozdział pierwszy" |
Michal7e91 Member Klubu Espero Daewoo Espero Orzysz/Łódź | 2009-07-09 19:09:56
Bo to jest moja praca, heheh . |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2009-07-09 19:32:53
To muszę jeszcze zacząć prochy brać, bo same % nie dają wystarczającej weny twórczej... no i sławy - oczywiście po śmierci - też nie dają. Ot menel zwykły będę tylko. |
Michal7e91 Member Klubu Espero Daewoo Espero Orzysz/Łódź | 2009-07-19 20:02:26 Dalej szukam mieszkania w Łodzi. Będąc ostatnio w łodzi oglądałem mieszkanie, które zaproponowała mi agencja. Mieszkanie w stanie, żeby tu nie używać nie cenzuralnych słów - TRAGEDIA . Co więcej agencja za pośrednictwo wynajmu życzy sobie 100% ceny najmu + czynsz. Oczywiście jeżeli zostanie spisana umowa. Za spisanie umowy przed wstępnej życzą sobie 50% ceny najmu. Szok. Pierwszy raz miałem do czynienia z agencją tego typu . Jak przeczytałem umowę to mi włosy dęba stanęły. Nie wynająłem tego mieszkania ze względu m.in. na stan. Umawiając się z bardzo miłą panią z agencji, że jak przyjadę to chcę obejrzeć co najmniej 4 mieszkania, żeby już coś zaklepać. Skończyło się na jednym. Pozostałe, albo klienci wynajęli komu innemu, albo komuś zapomniała przypomnieć o chęci obejrzenia mieszkania.
Jakby ktoś miał namiary na rzeczową agencję, biuro pośrednictwa czy jakąś stronkę z dobrymi ogłoszeniami proszę o kontakt. Może być tu, może być priv czy też nr kom. dostępny w profilu. |