Tuningomania 2003

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wszyscy którzy jadą z Łodzi lub okolic na zlot do Piotrkowa Trybunalskiego niech będą Sobota pod M1 Łódż przy stacji Nestle o 9.00

Panowie wyjad z pod CAREFOUR ŁODŻ o 9.00 SOBOTA sorki za pomyłke

tu sa fotki wejdzcie w spotkania i piotrków http://www.renault5.club-polska.prv.pl ten biały kant to mój

Egon może byś wpadł kiedyś na zlot na Lublinek w niedzielę ?? wreszcie byśmy się poznali. To ja machałem Ci jak jechałeś do Torunia z takiego oliwkowego malucha

To ten bialy kant to twój szkoda ze nie zagadalismy yhy ktos w sobote robil ci zdjecia co nie ty jeechales kantem bokiem....

dokładnie tak jak mówisz kumpel mi robił jak z zakrętu wyjezdzałem
Moch suchaj gdzie na tym lublinku w którym miejscu bo ja jestem czesto na Retkini i widze codzienie malce od was z klubu

Wczoraj Cię widziałem jak jechałeś bolidem po Wyszyńskiego, tak sobie myślałem czy skoczyć Ci na dach ale koleżanka mnie powstrzymała ... Na parkingu przed AIRPORTEM < > Lublinek. Choć najbliższy nasz zlot odbywa się 23 sierpnia na torze na ulicy Technicznej. Pojaw się! wjazd płatny - WYŚCIGI

mili panowie o której w sobote na torze(techniczna) i ile można spodziewać się maszynek.

A wyscigi po torze robicie?? i ile wjazd i czy też będę mógł się pościgać ??

ile się można spodziewać maszynek ... sam nie wiem ... na pewno 11 osób będzie. Po prostu to pewni ludzi. Będziecie się mogli pościgać. A ile wjazd - NIE WIEM. 10 zeta przekroczyć nie może. Znów Cię widziałem Egon. Wczoraj na skrzyżowaniu Retkińskiej i wyszyńskiego w godzinach 18.30 czy 18.40. Nawet Ci machałem szedłem sobie z kumplem Retkińską patrzę a tu znajomy kant. Do czego Ci służy to skrzydło na klapie ?? bo nie w moim guście ... wygląda dziwnie ...

a co do godziny to pozostaje jeszcze jedną wielką niewiadomą

To skrzydło a tak jakos, a na tym rogu bardzo czesto jestem bede w piatek od 11.00 podjedz

Ja bede na rogu Maratońska-Retkińska przy pizzeri Nowa Capri bede od 11 do 22 wpadnij

jak już się zorganizujecie to dajcie jakis namiar na godzine spotkania. dobrze by było w godzinach popoludniowych, to bysmy się może troche poganiali

dobra to jutro < czyli piątek > wpadnę do tej nowej Capri. A co tam będziesz robił, robota ?? prosić Egona ??

no no ja tam bede a jak mnie niebedzie to poczekaj chwile

dobra to stanę Boberem przy Twojej białej bestii wyjrzysz - ujrzysz - wyjdziesz. Taka jest procedura. Może nawet coś zjem jak smacznie dajecie.

spotkanie 30 sierpnia o 11 na ulicy Technicznej. wjazd 9 złotych

spotkanie 30 sierpnia o 11 na ulicy Technicznej. wjazd 9 złotych