Jakie dysze??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie ma takie ptanie...jakiej wielkości maj być dysze w gazniku przy silniku 1300?? ii czy jak włożyłbym dysze od 1500 to co by bylo nie tak?? prosze o jakies wskazówki!!! pozdrawiam wszystkich

na pewno nie wkladaj dysz z 1500 -za bogata mieszanka bedzie.
ksiazka mi mowi...
hmmm ze sa dwa gazniki - z mech przepustnica 2105 i 2107 podcisnieniowa 2 przep.. i one maja inne dysze.
wiesz co.. bo tak sie duzo pytasz... ja mam 2 ksiazki ossowskiego - jedna nowka - za 2 piwa i przesylke oddam / ksiazka dobra rzecz jak chcesz dlubac

heh mówisz że to zależy od gaznika..no ja mam ten tą przepustnicą drugą działającą na podcisnienie!!! a mówisz że za ile sprezentujesz ta książkę;P w sumie zawsze można coś poczytać ps. ta Łada na Twoim zdjęciu jest piękna i mam śliczny kolorek

15 zeta z przesylka
czeskie piwa sa po 5 zeta w wawie
ogolnie nowa kosztyje 25
zapomnialem ze juz mam i kupilem druga :/ nawet mam nierozpakowana, ale ew. przed wyslaniem rozpakuje czy to jest to
no to ksiazka mowi: 112 i 150
powietrrzna 150 oba
jalowy 50 i 60
odleglosc plywaka od pokrywy gaznika z uszczelka 6,5 +/- 0,25
ale to sie jakos tam mierzy na gazniku w pionie
ogolnie polecam ksiazke o zaplonie tez tam jest
typowa ksiazka dla majsterkowiczow

[ wiadomość edytowana przez: konukera dnia 2009-08-01 20:02:38 ]

ok rozumie to jak sie umówimy odnośnie tej książeczki?? może numer konta czy jak?

to jak z tą książką???

Napisz koledze na privata na pewno się dogadacie

ok dzięki za pomoc i podpowiedz pozdrawiam

mam pytanie czy ta ksiazka ossowskiego jest bardziej rozbudowana niz ksiazka "sam naprawiam samochód lada " Jeznackiego i Kolodziejaka?

no mi jest trudno powiedziec czym sie różnią te dwie książki bo nie wiem jak wygląda ta druga..