MotoNews.pl

OT Andrzejki w Warszawie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako że z małżonką zastanawiamy się gdzie by tu iść jutro wieczorem się pobawić mam pytanko - pijemy jutro??

A na poważnie - możnaby iść na jakieś dyskobandżo. Zgłoszenia przyjmowane są do jutra do około 1700. Na razie nie wiem gdzie co jak i za ile. Ale plan jest taki, żeby się spotkać, i iść gdzieś potańczyć... co szanowne Państwo na to??

Do modów - jako że ostatnio dużo się mówi o czystości rasowej... eeeeeeee, znaczy czystości i porządku na forum, wątek ten w nidzielę będzie można skasować...

hehe, andrzejki, KJM, buehehehehe! zawsze jak slysze andrzejki to przypominaja mi sie andrzejki, buehehehe! (dla znawcow tematu)

Ja niestety musialem wtedy szybko sie zmywac bo jedna laska czekala na mnie. A z perspektywy czasu zaluje ze wyszedlem ...

bys pojezdzil janiowym podnosnikiem, hehe!

ja mam na imie Andrzej wiec pewnie bede miał od cholery privów (uff ta popularność )

Cytat:
2005-11-25 23:09:38, PAGAN pisze:
hehe, andrzejki, KJM, buehehehehe! zawsze jak slysze andrzejki to przypominaja mi sie andrzejki, buehehehe! (dla znawcow tematu)

No co - fajnie było

A wy jak zwykle na temat...

A ja KJM w Turkmenistanie i do tego jeszcze dluzej, niz zaplanowane - wracam dopiero w srode.

Cytat:
2005-11-26 00:09:42, LifeGuard pisze:
ja mam na imie Andrzej wiec pewnie bede miał od cholery privów (uff ta popularność )

aaaa tam priva, bedzie i post:
najlepszego z okazji nadchodzących imienin

podpisany
Andrzej