Serwisy w Wawie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ponownie,

Kanapy udało mi sie pomierzyć. Wiem już, że Omega spełni moje oczekiwania.

I mam do Was pytanie - drodzy klubowicze. Jeśli chciałbym sprawdzić takową maszynę przed zakupem, to dobrze byłoby zawieżć go do jakiegoś zaufanego serwisu. Chciałbym pomierzyć wszystko - łącznie z płytą podłogową.

Który serwis polecacie?

I jeszcze jedno: na co ogólnie zwracać uwagę? Interesuje mnie OmegaB kombi - okolo 1997 rocznik, 2,5 manual...

pozdrawiam,
Miklo

Cytat:
okolo 1997 rocznik, 2,5 manual...

Troche bez sensu... silnik slaby a koszt utrzymania praktycznie taki sam jak MV6. Proponuje to przemyslec.

No chyba że to 2,5 tds
i co wtedy DrA ??
a jeżeli to 2,5V6 to DrA ma rację lepiej kupić MV6.

i do cholery !!!!!

2,5V6 nie jest bez sensu !!!!!

Howgh powiedziałem

i do cholery !!!!!

Howgh powiedziałem

Słusznie Cleber, DrA się czepia , a 2,5 w Warcie ubezpieczenie kosztuje tyle samo co 2,0, bo widły są do 2500ccm, a po co wsadzać złodziejom kassę w zadek za ubezpieczenie?
Poza tym już to, że combi i omesia "B" to znak, że kolega zna się na rzeczy, prawda chłopy?

Cytat:

hehehe... tylko pozniej trza dzwonic i lamentowac : " Ja nie mam broni "... hihihi

No tak. To juz wiem, że silnik 2,5 jest kontrowersyjny

A nie powiecie mi, gdzie mogę go sprawdzić? W którym serwisie nie tną w balona?

I nie powiecie, na co zwracać uwagę?

Miklo

serwis w W-wie......

Zdaje sie ze Dixi Car ma w ofercie - Raszyn, dość poważne testy za 350 pln, z pomiarami ciśnienia i takimi tam. Info powinno być na stronie.
Ja bardziej bym sie skłaniał do zakładu nieautoryzowanego, z normalnymi cenami i normalnym personelem.
Ja osobiście w W-ie nie reperuje aut.....

OK. Nie musi to być ASO. Chodzi mi o warsztat, bądź Pania Miecia, który będzie w stanie ocenić, czy bryka jeszcze pojeździ, czy się rozkraczy po wyjeździe za bramę komisu...

Poza tym chce zmierzyć płytę podłogową, bo nie chcę kupić wózka, który nadaje się tylko do kasacji...

Miklo