Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() af1986 Daewoo Nubira Pabianice/Warszawa-Ochota | 2009-09-26 11:03:17 Witam ![]() Poszukuje gdzie i za rozsądne pieniądze można dorobić lakier w Warszawie lub bliskich okolicach? Interesuje mnie lakier chemiczny a nie wodny. Pozdrawiam Arek ![]() ![]() |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2009-09-29 18:21:22 |
![]() af1986 Daewoo Nubira Pabianice/Warszawa-Ochota | 2009-09-29 23:57:53 D...a link nie działa ;( |
![]() Ikarus260 Klubowy Weteran Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2009-09-30 17:51:21
Tu akurat Ameryki żeś nie odkrył... |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2009-09-30 17:59:10
Bo: 1. Niedługo ktoś inteligentny zapyta w jakim sklepie kupuje się części do Daewoo 2.Jest to forum Espero, a na motonews jest kącik blacharsko-lakierniczy 3. Post jest nie tam,gdzie powinien,bo powinien być na OT. 4.Mieszalni lakierów jest jak napluł i wystarczy pogoolować. 5. I najważniejsze- bo mam taki kaprys ![]() [ wiadomość edytowana przez: JaRabbit dnia 2009-09-30 18:07:37 ] |
![]() slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2009-09-30 18:57:34 Serdecznie nie polecam jechania do sklepu z lakierami tylko z jego oznaczeniem. TRZEBA podjechać albo samochodem, albo mieć przy sobie np. klapkę wlewu paliwa. W moim przypadku pod kodem lakieru były trzy odcienie wypuszczane przez daewoo. Dodać jeszcze bieg czasu i kolor robi się inny. Ja polecam (po raz kolejny) sklep na Broniewskiego 89a. Mają wszystko czego dusza zapragnie. Telefon i nazwę można sobie wygooglać ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2009-10-04 15:19:38
Być może trol znaczy to samo ![]() ![]() ad.4. bo żółtodzioby niestety też I niestety prawie wszędzie tak samo dziwaczne ![]() ![]() Jak szukam czegoś to zaczynam od najprostszej i najbardziej przystępnej formy , czyli "google Twoim przyjacielem", potem próbuję innych metod, a już na pewno nie pluję na innych Kolegów bo Ci akurat ..."mają taki kaprys" żeby odpisać coś "luźnego" (a w tym przypadku na dodatek przecie conkret ![]() No i zawszeć to taniej (i przyjemniej) zatelefonić niż ganiać po W-wie! Poza tym, cierpliwość jest cnotą ! /zawsze jest szansa że ktoś korzystał i w końcu wrzuci jakiś namiarek/ Patrzta obrażalskie Kolegi - chwilę później , zasłużony Klubowicz Slayter właśnie coś takiego pyknął....no i jeszcze dodał pewne wartościowe informacje ale żółty Kolega Ravpraca ma i tak swoje zdanie ..więc po co były te pytania skoro wiesz lepiej ?? Znając życie i tak nie skorzystacie z tego akurat sklepu ![]() ...niemniej podane "na tacy" przez Kol. Ravpraca konkret adresa także mogą się przydać komuś ...o! Pozdrawiam ![]() [ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2009-10-04 15:30:56 ] |
![]() franko25 Member Klubu Espero Daewoo Espero 2.0 CD Sosnowiec | 2009-10-04 17:11:50 aaa wogóle o co chodzi ? ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2009-10-04 18:57:18
Nojaktooco?? ....jak rzadko kiedy u nas ..tytuł wątka oddaje dokładnie istotę sprawy ![]() |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2009-10-04 20:14:52
Starałem się potraktować ciebie z humorem. Ale niestety nie powstrzymałeś się od osobistych wycieczek w moim kierunku ![]() Niestety jesteś typowym żółtodziobem,bez odrobiny poczucia humoru,który potrafi bić pianę i czepiać się byle gówna ![]() Na twoje zapytanie google wyrzuciły ponad 8000 haseł. Ale lepiej było pójść na łatwiznę, niż zadać sobie odrobinę trudu i samodzielnie wyszukać. Ale wiadomo,krowa która dużo ryczy mało mleka daje ![]() Uprzedzający koronny argument żółtych,że forum jest po to aby pomagać to zgadzam się z tym w 100%. Ale pomagać, a nie wyręczać w rozwiązywaniu problemów ![]() |
![]() kondziak Mesio E-Classe W210 Białystok | 2009-10-05 20:58:07
Chodzi o to że niektórzy memberzy (naszczeście nieliczni ![]() P.S.Potem czytam posty ostatni zlot bo nikt nowy nie przyjeżdza.Dlaczego?To pytanie pozostawiam bez odpowiedzi. [ wiadomość edytowana przez: kondziak dnia 2009-10-05 21:02:05 ] |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2009-10-05 22:31:01
I tu się mylisz.Żółtodziobom nie.Leniwym żółtodziobom tak.
Pudło ![]()
wystarczy użyć funkcji "szukaj" na forum
Jeżeli byłoby to coś poważnego to zapewniam cię że nie.
To forum ma swoje specyficzne poczucie humoru.Potrafimy śmiać się z samych siebie.Żółtodzioby albo podejmują 'grę" na takiej nucie,na jakiej gra forum ( ukłon dla DJ ![]()
Akurat w tym temacie,to masz jak najmniej do powiedzenia. Ale odpowiem na twoje pytanie bo: nie mają czasu, nie chce im się, za daleko, mają sesję, za zimno, za gorąco, za nudno, nie ten termin, pieprzą cały klub,bo traktują forum jak wirtualnego quick fita'a, assistance czy książkę serwisową* wybierz właściwą dla ciebie odpowiedź. ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2009-10-05 23:34:34
Odpisałem Franko gumie konkretnie i zgodnie z prawdą ...i nie rozumiem Twojej wypowiedzi i dolewania oliwy do lakieru (żeby nie było że OT ![]() ![]() Niemniej to co napisałeś Jest tak niezwykle futurystyczną koncepcją , iż że ją sobie zapiszę w widocznym miejscu ![]() /tylko proszę, napisz co paliłeś w tym momencie ...spróbuję sobie kupić to samo ![]() JaRabbit dość konkretnie opisał Ci sedno sprawy ...ale obawiam się, że nie zrozumiesz ..bo mimo posiadanego Membera masz chyba jakieś "problemy inne" z adaptacją tutaj ...bo przepraszam (chciałbym Ci dokopać za żółtego, a już nie mogę i czuję się z tym źle ![]() ![]() ![]() eeeh...ale sie namieszało !...prawie jak lakier w Warszawie ! ![]() |
![]() kondziak Mesio E-Classe W210 Białystok | 2009-10-06 15:20:50 Bodziu ja napisałem nieliczni i cale szczęście (i niczego przy tym nie paliłem ![]() ![]() ![]() Do listy zlotów króliczka dodałbym podpunkt: - może boją się jak ich przyjmą stara gwardia? I zapewniam Cię że mam bardzo duże poczucie humoru i również lubie się pośmiąć ![]() |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2009-10-06 17:54:46
Na zakończenie,bo zrobiło się totalne OT Każdego nowego,starego,młodego wiekiem,czy stażem witamy z otwartymi ramionami. Można zapytać kolegę Pawła3261283729793730970, czy Filemona 2 (przykładowo), jak zostali przyjęci pierwszy raz na zlocie. O ile to pamiętają ![]() ![]() ![]() I takie małe miłe wspomnienie- Paweł218197917075091 jest tak sympatyczny w realu (nie mylić z Biedrąką) , że trudno było sobie zestawić upierdliwego forumowicza z jego osobą ![]() ![]() Bez urazy Pawełku ![]() |
![]() Marvelius_Ambero Daewoo Espero 1,8 CD ... Warszawa | 2009-10-07 11:02:57 Ja dorabiałem lakier by polakierować nowe lusterko, to był róg Okopowej i Powązkowskiej, taka buda żółta chyba, obok Czarnego Kota, zaraz za rondem Babka. Facet sam odczytał kod mojego lakieru, wziął poprawkę na oddziaływanie UV i jest git. Zrobił mi go jako farbę w sprayu ![]() |