Moja strona o K-Shelku wlasnie ja skonczylem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oddaje do wgladu moje dzielo jest to moja pierwsza strona jaka zrobilem w zyciu tak ze napewno sa jakies niedociagniecia.

Ogladajcie i piszcie jakie macie spostrzezenia http://www.rekin-126p.prv.pl

całkiem, całkiem jak na piewrwsz raz

Bardzo zajefajna stronka Rekin!

strona w porzadku. najwazniejsze, zeby sie rozwijala z czasem, a nie zostalo "ostatnia aktualizacja 6 miesiecy temu":)

dzieki, ze wspomniales ze kilka zdjec jest mojego autorstwa. miłe i rzadko spotykane:)

Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu.

Pomysl o innym serwerze bo republika ostanio ograniczyła ostro transfer.

fajna oprawa graficzna!! materiału też jest sporo jak na "zero aktualizacji"
tylko wywal stronkę kst.ksi.sc bo jej już tam jakiś czas nie ma.. albo kst.xo.pl, albo wywal wogóle (ja bym wogóle wywalił )

Jeśli to twoja pierwsza strona to wielkie naprawdę udana. Wszystko ładnie harmonizuje ze sobą (strona głowna, tło ...). Oby więcej takich stron, nie problem skopiować z innej strony artykuły, pozbierać zdjęcia i zrobić stronę, problemem jest wymyśleć coś swojego, orginalnego a to Tobie się udało. Korzystając z okazji tego tematu to zareklamuję też swoją stronę, chociaż pewnie większość z was ją już widziała - www.simon126.prv.pl

Pozdrawiam i liczę na częste aktualizacje .

No lsdniutka stronka dla mnie jest no i czekam na aktualizacje jak chyba wszyscy

Świetna, przedewszystkim bardzo czytelna.
Bardzo mi się podoba!

rewelacja

Nic więcej!!

Bardzo ladna ale troszke przeladowana grafika i efektami..stad te limity transferu (mam stale lacze a chwile czekalem).