Czy ma ktos rysunek flanszy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

wczoraj gadalem z kolesiem z grupy i mi powiedzal ze u niego w robocie maja taka maszyne co laserowo wycina blache nawet do gru bosci 10 cm, i prosil bym kogos z was czy by nnie mial jakiegos rysunku flanszy do silnika 900cm aby ja zaadaptowac do 126p. jak by ktos by zapodal jais rysuneczek bym byl bardzo bardzo wdzieczny.

zdieki z gory

Ja bym zacząl od przeszukiwania w książkach napraw. DO tych bolidów jest ich od chol...y.

Jak chcesz to moge ci przesłać na maila rysunek flanszy do silnika z fiata 127 900 - dostałem go od maniaca (za co jestem mu bardzo wdzięczny - piwo będzie się lać strumieniem )

A tak przyokazji ile po znajomości kumpel by chciał za takie wycięcie flanszy ????? - bo mam z tym problemos

Speed jak to nie problem to prosił bym też o przesłanie vooler@poczta.onet.pl z góry dzięki. Pozdrawiam Vad

Cytat:
2003-04-08 15:51:32, RedRider pisze:
Ja bym zacząl od przeszukiwania w książkach napraw. DO tych bolidów jest ich od chol...y.

yyyy... to znaczy do których bolidów?? maluchów z silnikami 900?? czy może to jakaś automatyczna odpowiedź generowana przez jakis skrypt

SPEED wlasnie za wyciecie czegos takiego chce on jedynie 50 zl do 70 zl bo mowi ze pierwszy raz by cos takiego wycinal, a jak bys mogl mi tez przyslac taki rysuneczk to bym byl bardzo
to jest moj mail alex126p@wp.pl

dzieki z gory i serdecznie pozdrawiam

Cytat:
2003-04-08 15:53:44, SPEED pisze:
Jak chcesz to moge ci przesłać na maila rysunek flanszy do silnika z fiata 127 900 - dostałem go od maniaca (za co jestem mu bardzo wdzięczny - piwo będzie się lać strumieniem )

3mam za slowo prawdopodobnie bede teraz mial ja poza bolidem(wyciagam silnik) i moze zrobie jeszcze dokladniejszy rys...(tamten ma obrys ok, ale otwory nie sa do konca dokladnie zwymiarowane) Nieopatrznie wpadla mi podkladka spod gazniczka do garczka (a bylem pewien ze spadla pod bolida ) i mam ja wprasowana w glowice (jak sie czlowiek spieszy...) ale nie ma tego zlego... w koncu i tak byl do remontu

pozdrawiam
maniac

[ wiadomość edytowana przez: maniac dnia 2003-04-08 22:33:46 ]

.

[ wiadomość edytowana przez: maniac dnia 2003-04-08 22:33:06 ]

speed czy mnie tez mozesz przeslac taki rysunek na konto?
adres: roadhouse_blues@interia.pl

speed czy mnie tez mozesz przeslac taki rysunek na konto?
adres: roadhouse_blues@interia.pl

Dobra i ja o to prosze czy ktos z tych osob moglby mi to wyslac na maila: yankee.d@interia.pl bylbym bardzooooo wdzieczny i czy to jest w skali 1:1 ?? bo taka potrzebuje z gory THX

niedlugo nowa wersje wrzuce na www.maniac.republika.pl , zapraszam

[ wiadomość edytowana przez: maniac dnia 2003-08-25 00:26:38 ]

to i ja poprosze bassista1@wp.pl a czy nie było by mozna udostępnić na stronce FF byłó by prościej i łatwiej dla wszystkich...