Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Rafi Klubowy Weteran ![]() Espero 2.0 Automat Legnica | 2009-09-08 22:10:43 piszę raczej w celach informacyjnych, gdyż kilka automatów w klubie już jest. Niedalej jak wczoraj po zdjęciu plastykowej (połamanej osłony silnika) zauważyłem, że osłona przegubu wewnętrznego jest rozerwana. Pomyslałem, że to nic takiego przecież takich gum jest sporo ALE NIEE.
Na terenie miasta Legnica w żadnym sklepie takiej słony do automata nie znajdziecie. nawet w hurtowniach z częściami są zerowe stany magazynowe... w jednym sklepie może będzie a może nie na sobotę, sami widzicie zatem jaki to kłopot. jeżeli nie będzie to będę Was molestował o pomoc bo może w innych częściach kraju jest łatwiejszy dostęp ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2009-09-08 22:49:33 Możesz się pofatygować i zwymiarować tę osłonę...albo odszukać nr katalogowy ??
za chwilę ..będziesz musiał szukać kompletnego przegubu...niestety |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2009-09-09 01:02:01 |
![]() Blister ESPERO 1.8 CD LPG Poznań | 2009-09-09 07:21:51 Zapytaj u JADARSJ na allegro mają wiele części do esperaka |
![]() Rafi Klubowy Weteran ![]() Espero 2.0 Automat Legnica | 2009-09-09 10:56:41 starą osłonę mam już zdjtą i uwierzcie, że byłem w kilku sklepach motoryzacyjnych. Nie udało się dopasować nic podobnego. czekam do soboty. Kilka razy sprzedawcy powtarzałem, że to automat na co on odpowiadał "Rozumiem, słyszałem -będzie"... zobaczymy. ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2009-09-09 13:05:49
wymiary, fotki, rysunki ...gdzie ? ![]() |
![]() pochlast Espero 1,8 CD [LPG] Legnica | 2009-09-10 19:11:40 Zamieszczam w imieniu Rafiego
Zdjęcia Na fotkach rzecz jasna osłona przegubu bez oderwanej części wraz z wymiarami. |
![]() Rafi Klubowy Weteran ![]() Espero 2.0 Automat Legnica | 2009-09-13 22:31:44 nadmieniam, że osłony nadal nie posiadam. auto dalej u mechanika stoi. Bogdan 1 dzięki serddeeczne za pomoc. poczekam jeszcze do jutra czy obiecujacy złote góry sprzedawca sprowadzi upragniony element.. Mam nadzieję, że mój mechanik nie policzy mi za postój na jego posesji przez okres tygodnia czasu. a tak przy okazji niedawno zwrócilem uwagę na sprężarki klimatyzcji oferowane na allegro. i ztego co widzę u mnie w silniku 2.0 jest sprężarka jakby od 1.5. ja tego nie wymienialem jest od nowości.. jak to jest w końcu. Zerknijcie no na te ukcje allegro i zwróćcie uwagę jakie Wy macie. |