Czy Gabriele są dużo twardsze od KYB?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Pytanie jak w temacie. Mam obecnie na tyle Amory KYB ale są za miękkie do sens zmieniać je na Gabriele? PS: słyszeliście coś o amora MONROE do malucha? Jak z twardością, długością itp?

Cytat:
Witam Pytanie jak w temacie. Mam obecnie na tyle Amory KYB ale są za miękkie do sens zmieniać je na Gabriele?

A jakie Ty masz te Kayaby? Bo i Kayaby potrafią być twarde (pomarańczowe Kayaby na ten przykład), tylko pytanie, czy do Kayaba robi do malara twarde gazowce.

K.Y.

kyb robi gazówki do malca, ale nie spotkałem się z nimi (widziałem tylko na stronie producenta). kyb wg mnie twardość mają porównywalną z serią (twardsze na pewno nie są..). gabriele ma Poochaty, pewnie się wypowie

Ja kupiłem amorki włoskiej firmy(nazwy nie pamiętam)a amorek serii "Victory". Twardy jest jak cholera!! Ciekawa była takze cena (75zł/szt) oraz 2 letnia gwarancja!! Polecam!!

Mam KYB Premium bodajże. wydaje mi sie ze są miękksze od seri(((
A mam możliwoś dorwać Gabriele poi 50zł sztuka, tylko czy się opłaca czy lepiej kupić serie rozbieraln ą i utwardzić?

Cytat:
2003-08-25 14:11:07, Abdull pisze:
Mam KYB Premium bodajże. wydaje mi sie ze są miękksze od seri(((
A mam możliwoś dorwać Gabriele poi 50zł sztuka, tylko czy się opłaca czy lepiej kupić serie rozbieraln ą i utwardzić?

Słyszałem że Gabriele sa najlepsze zaraz po Bilsteinach,ale ta cena bili jest dobijająca.
P.sS Gdzie znalazłeś Gabriele po 50zł? Ja widziałem w jakiejś hurtowni nówki sztuki po 60 zybli. Myślalem że to tanio.

Cytat:
2003-08-25 01:07:05, simon_pg pisze:
Ja kupiłem amorki włoskiej firmy(nazwy nie pamiętam)a amorek serii "Victory". Twardy jest jak cholera!! Ciekawa była takze cena (75zł/szt) oraz 2 letnia gwarancja!! Polecam!!

a mógłbys przy jakiejś okazji (nie śpieszy mi się szczególnie) oblookać nazwę tych amorków ?? bo chętnie bym je przetestował. to chyba taka dobra alternatywa dla krosna sport (o ile rzeczywiście można je dostać)

Cytat:
Gdzie znalazłeś Gabriele po 50zł? Ja widziałem w jakiejś hurtowni nówki sztuki po 60 zybli. Myślalem że to tanio.

Nie to nie tak. Kumpel kumpla kupił i miał montować ale dwa dni później rozpieprzył fure (kasacja) i zostały mu nówki, nieodpkaowoane

Podczas kupowania (zamawiania) facet mówił, że to będą krosno sporty!! Co sie okazało są włoskie. Ale naprawde są twarde!!

mam pytanko. moglibyscie sie wypowiedziec na temat amorkow GABRIEL RED RYDER???(kupilem je po 40 zl/szt, gwarancja 2 lata) mam takowe w moim bolidzie i nie wiem czy przy obnizanu mosze je utwardzac czy nie?!?!?

[ wiadomość edytowana przez: erzet_ef dnia 2003-08-27 02:39:58 ]