Czy taki zestaw ma sens? - jesli nie co proponujecie..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
W niedługim czasie będę zakładał instalacje do laguny 1.6 16V 110 KM, 1999 rok (plastikowy kolektor). W zakładzie zaproponowano mi taki zestaw - Stag300 + reduktor Zavoli i wtryskiwacze Magic Jet. Co sądzicie o takiej konfiguracji? Może ktoś miał do czynienia z tym konkretnym silnikiem i ma jakieś doświadczenia i propozycje. Bardzo proszę o opinie. Pozdro

czy ktoś z gazowników mógłby coś napisać w tym temacie??

wydaje mi się że załóż taki zestaw który później będziesz sam mógł diagnozować i monitorować.

Jak dla mnie to najlepsza instalka jest 1 generacja w blosie + diodowe AFRy to monitorowania mieszanki.

Jest to standartowy zestaw do STAGA 300 który sie spisuje jak najbardziej prawidłowo także w tym aucie.

Cytat:
2009-09-09 13:35:44, greg_011 pisze:
Witam, W niedługim czasie będę zakładał instalacje do laguny 1.6 16V 110 KM, 1999 rok (plastikowy kolektor). W zakładzie zaproponowano mi taki zestaw - Stag300 + reduktor Zavoli i wtryskiwacze Magic Jet. Co sądzicie o takiej konfiguracji? Może ktoś miał do czynienia z tym konkretnym silnikiem i ma jakieś doświadczenia i propozycje. Bardzo proszę o opinie. Pozdro

dzięki za odpowiedź

nareszcie zaczęli staga kompletowac w przyzwoite kity