Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
waldikrk VOLVO S80 T-6 LPG VS ... Kraków | 2009-09-15 00:46:22
Jeszcze mam cztery pytania 1/czy w cenie jest policzona (lubryfikacji gniazd zaworowych) ten temat wyczytałem na forum.(wskazane w volvo) 2/ co się dzieje w momencie mocnego przyciśnięcia gazu ( ostre ruszenie) czy w danym momecie komuputer zmienia zasilanie na benzyne/ 3/czy zawór można zamontować pod klapką wlewu paliwa 4/czy w moim volvo s-80 mogę zamonotować zbiornik toroidalny i o jakiej pojemności Czy podana cena sugerowanej instalcacji (Holenderski VSI PRINS za 6200 zl) jest ceną brutto..i czy w/w instalacja jest super czy może jest coś lepszego? Wiem,że zadaje dużo pytań,,ale proszę zrozumieć, w tym temacie mogę polegać tylko na wiedzy fachowca . |
![]() croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój | 2009-09-15 07:58:24 Witam.
W VOLVO nie jest potrzebne zamontowanie lubryfikacji ale jesli ktoś chce to jest dopłata 200 zł. dopłata do wlewu pod klapke to 100 zł. dlatego polecam Prinsa bo niezależnie od obciązenia silnika daje taka samą moc jak zasilanie benzynowe. więc także nie przełącza na benzynę. cena jest ceną brutto. zbiornik toroid 630/240 60 litrów pojemności |