MotoNews.pl

II Zimowy Zlot Ogólnopolski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w tym roku wypalił co prawda mało osób ale wypalił może w przyszłym też wypali ?? na pewno już nie będzie to jakiś wielki ośrodek bo taki był załatwiony na tegoroczny zlot bo wiele osób się umawiało ze będzie w przyszłym roku stawiamy też na góry ale na ośrodek agroturystyczny najlepiej najdalej od nadmiaru turystów na razie jest w planach ośrodek proponowany rok temu LASKOWA ośrodek Oczko co dalej zobaczymy ilu było by chętnych

Maniuś !..znowu piłeś ?

Cytat:
2009-09-13 18:35:52, bogdan1 pisze:
Maniuś !..znowu piłeś ?

O co chodzi a wiem ty jesteś zwolennikiem żeby zimowy tez był w Iłkach

Ja jestem chętny.
Trzeba by tylko zgrać terminy.
Maniuś, podlinkuj tą kwaterę z Laskowej.

Mam również namiar na super ośrodek z ogrzewanymi domkami, kuchnią i pełnym węzłem sanitarnym.
Problem tylko jeden - położenie, dla niektórych było by to za daleko.
Ale ze względu na magię miejsca i standard domków warto się zastanowić.
Stacjonowałem tam tydzień tego lata i bardzo miło wspominam właścicieli i sam pobyt.

Uroczysko - Stężnica, Bieszczady

Cytat:
2009-09-14 07:23:52, kisztan pisze:
Ja jestem chętny. Trzeba by tylko zgrać terminy. Maniuś, podlinkuj tą kwaterę z Laskowej. Mam również namiar na super ośrodek z ogrzewanymi domkami, kuchnią i pełnym węzłem sanitarnym. Problem tylko jeden - położenie, dla niektórych było by to za daleko. Ale ze względu na magię miejsca i standard domków warto się zastanowić. Stacjonowałem tam tydzień tego lata i bardzo miło wspominam właścicieli i sam pobyt. Uroczysko - Stężnica, Bieszczady

od nas to 425km oto link do Oczka KLICK

Cytat:
2009-09-14 07:23:52, kisztan pisze:
Stacjonowałem tam tydzień tego lata

Dobrze, że napisałeś "lata", bo za miesiąc zawali 2m śniegiem i odpuści dopiero w maju.

Piotr, nie przesadzaj.
To miejsce to nie Wetlina, raptem 20km za Leskiem.

Maniek, oto co mi się pojawiło:

widocznie w tej laskowej szkolili talibów

Cytat:
2009-09-14 08:17:11, markon pisze:
od nas to 425km

Maniek nie przesadzaj,tyle to ja miałem do Zakopca na ostatni zlot zimowy...nie jest tak daleko.Ja mogę od razu napisać,że nas nie będzie(termin narodzinek dzieciątka,przełom styczeń-luty)A szkoda .Myślę,że na wiosenny przybędziemy silniejszym składem