Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2009-09-13 18:30:07 w tym roku wypalił co prawda mało osób ale wypalił może w przyszłym też wypali ?? na pewno już nie będzie to jakiś wielki ośrodek bo taki był załatwiony na tegoroczny zlot bo wiele osób się umawiało ze będzie w przyszłym roku stawiamy też na góry ale na ośrodek agroturystyczny najlepiej najdalej od nadmiaru turystów na razie jest w planach ośrodek proponowany rok temu LASKOWA ośrodek Oczko co dalej zobaczymy ilu było by chętnych |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2009-09-13 18:35:52 Maniuś !..znowu piłeś ? ![]() ![]() ![]() |
![]() markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2009-09-13 18:42:37
![]() ![]() ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2009-09-14 07:23:52 Ja jestem chętny.
Trzeba by tylko zgrać terminy. Maniuś, podlinkuj tą kwaterę z Laskowej. Mam również namiar na super ośrodek z ogrzewanymi domkami, kuchnią i pełnym węzłem sanitarnym. Problem tylko jeden - położenie, dla niektórych było by to za daleko. Ale ze względu na magię miejsca i standard domków warto się zastanowić. Stacjonowałem tam tydzień tego lata i bardzo miło wspominam właścicieli i sam pobyt. Uroczysko - Stężnica, Bieszczady |
![]() markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2009-09-14 08:17:11
![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2009-09-14 12:50:08 Piotr, nie przesadzaj.
To miejsce to nie Wetlina, raptem 20km za Leskiem. Maniek, oto co mi się pojawiło: ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2009-09-14 13:36:44 widocznie w tej laskowej szkolili talibów ![]() |
![]() desperos Klubowy Weteran Volvo V70 II Lublin | 2009-09-15 19:03:51
Maniek nie przesadzaj,tyle to ja miałem do Zakopca na ostatni zlot zimowy...nie jest tak daleko.Ja mogę od razu napisać,że nas nie będzie(termin narodzinek dzieciątka,przełom styczeń-luty)A szkoda ![]() ![]() |