Reaktywacja KSK :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witojcie

Po tylu latach plany są owocne Chciałbym odrzywić ten klub i zrzeszać ludzi z którymi zawsze można pogadać , wypić , pośmiać i spotkać się na spotach w dobrym humorze

Panowie i Panie

Kto by był chętny ... potrzebny będzie napewno ktoś od WWW aby coś aktywować , jakiś paparazzi ale to i ja też się pisze no i oczywiście wy my czy oni czyli klubowicze ...

Czekam na propozycje

Klub z wieloletnią tradycją czeka otworem

Kamikadze Squad Kraków POWRACA

No ba... Stara gwardia nie rdzewieje Sześcioletnia tradycja zobowiązuje Mef wiesz ze jak w każdej sytuacji możesz na mnie liczyć

tia mogę być Waszym ojcem chrzestnym albo starszym seniorem

nimnul ty zawsze będziesz kamikadze więc automatycznie jesteś z nami

piszesz tak jakbyś zmądrzał nimnul spokojnie for fun

panowie ale jest szał nie ?? malutki ale jest ekipa kamikadze nigdy nie umrze

To ja sie zapisuje Chyba ze to tylko dla facetow Ale wtedy Was oskarze o dyskryminacje, szczegolnie Ciebie Mef Dostane karte czlonkowską?

ok a mam cie zapisać "bubu" czy wolisz innaczej

no przeciez nie yogi no chyba ze wolisz Asiunia

mi to tam wiesz ... w takim razie witamy nową klubowicze szukaj sobie kobiety do pary żebyś nieczuła się jak rodzynek

e tam po co mi ? czuje sie elegancko

Mef nie świruj tak bez egzaminu chcesz przyjąc bubu007 ja jako ojciec chrzestny chętnie się tym zajmę a potem przeprowadzę jakąś obcinkę i takie tam :p

moze ktos wkroczy w temat i mnie obroni?

Nimnul... Spokojnie... bubu jest w pełni wyegzaminowana, egzamin przeszła z ocena pozytywna i mogę za to zaświadczyć 100% kamikadze

Misio jak to tak ?? ty sprawdzałeś a ja nie ?? a mówiłeś że będziemy się dzielić wszystkim phiii kolega

Mef no chyba Cie poniosło.....

a ja niewiem o czym mowa a poniosło nie poniosło spoiler mam

SZAŁU NIEMA ALE JEST LANS Misio ty wiesz

Cytat:
2009-02-24 13:49:07, NIMNUL pisze:
Mef nie świruj tak bez egzaminu chcesz przyjąc bubu007 ja jako ojciec chrzestny chętnie się tym zajmę a potem przeprowadzę jakąś obcinkę i takie tam :p

a tak pozatym jak ty chcesz każdego nowego klubowicza sprawdzać to jest jeszcze paru kolegów hehe powodzenia

haha

Cytat:
2009-02-24 23:28:58, Mefisto pisze:
a tak pozatym jak ty chcesz każdego nowego klubowicza sprawdzać to jest jeszcze paru kolegów hehe powodzenia

Mef wiesz że po Tobie nigdy nie lubiałem

p.s.

Misio - no cóż jestem zmuszony uwierzyć Ci na słowo

[ wiadomość edytowana przez: NIMNUL dnia 2009-02-25 07:41:07 ]