MotoNews.pl

Kostki do nagłośnienia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, po lakierowaniu samochodu mechanik zapomniał chyba podłączyć mi głośniki, nie chce mi się do niego jechać żeby to zrobił bo to kawałek drogi, więc mam do was pytanie, czy są jeszcze gdzieś w espero kostki które łączą kable od głośników?? sprawdzałem czy te kable są założone na głośniki wszystko tam jest ok, kostki za radiem są złączone, gdzie szukać dalej??

pozdrawiam
Michał

Cytat:
2010-04-05 10:48:55, michal_05 pisze:
Witam, po lakierowaniu samochodu mechanik zapomniał chyba podłączyć mi głośniki, nie chce mi się do niego jechać żeby to zrobił bo to kawałek drogi, więc mam do was pytanie, czy są jeszcze gdzieś w espero kostki które łączą kable od głośników?? sprawdzałem czy te kable są założone na głośniki wszystko tam jest ok, kostki za radiem są złączone, gdzie szukać dalej?? pozdrawiam Michał

-Wszystkich głośników ??
- po lakierowaniu ...ale czego??

Oj Michoł ! Ciężko być jasnowidzem !

Jak nie uwalił fizycznie jakiegoś cabela, tooo ...innych (oprócz wymienionych) "kostek" raczej brak
/przynajmniej ja nie grzebałem aż tak daleko/

A nie masz przypadkiem cosik we radyju poprzestawiane ??
,spróbuj też kilka razy rozłączyć, włączyć ponownie kostki za radyjem - może są nieco "zalakowane" i styku brak

lakierowany miałem praktycznie cały samochód oprócz dachu i klapy bagażnika,radio sprawdzałem jest wszystko ok, jeszcze spróbuje z tymi kostkami za radiem, może jeszcze radio podłącze do samochodu mojego znajomka i wtedy zobaczę czy aby na pewno radio nie jest uszkodzone