Poczatek konca..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
oto pierwsze zdjęcia z zapoczątkowanego przeze mnie remontu mojego Fiaciora.
niestety byłem do tego zmuszony ponieważ z niewyjaśnionych dotąd przyczyn do środka dostała się woda, a ja nie mogłem tego puścić płazem.
przy okazji pokażę nabę mojego własnego pomysłu.
mocowanie do wielkina pochodzi z kierownicy od Maluch, z kolei reszta to pozbawiona orginalnego mocowania naba przyspawana do maluchowskiej części. wszystko gra, tylko jeszcze nie wymyśliłem jakby tu klakson zrobić.

no i naba

Remont to poki co zbyt duzo powiedziane, ale kant ladny. Nie wiem jak w tej Twojej nabie MOMO, ale w mojej czesc z wieloklinem jest przykcerana. A wieloklin z pierscieniami slizgowymi do klaksonu proponuje zaadaptowac z lady 2107, tam pierscienie slizgowe byly przykrecane i wychodzil z nich kabelek do wylacznika klaksonu

Pierwszy raz widzę Twojego Fiacika bez zderzaka na przedzie...No i zdania na ten temat nie zmienię .Czegoś tam brakuje-jak już bez zderzaka to musisz ładnie wykończyć styk blachy ze spoilerkiem.Nio i powodzenia w walkach z materią!
A w ogóle to jaki "początek końca?" Pozdrowionka!

no...czeczun widze ze jednak kanciaka sie nie pozbyłes to dobrze bo jest bardzo piękny. Tak jak napisał kaovietz musisz zrobic jakies lączenie tej lotki z blachą. Wtedy sie bedzie o wiele lepiej prezentował. Można by go na glebe posadzic. Ale taka totalną "żabę"
Spróbój zrobic vt i rzuc na forum, bo sam sie teraz przymierzam teraz do obnizenia kanta i jestem ciekaw jak to bedzie wygladało.
Co do naby to zasłoń to jakos zeby nie miec problemów z policja bo to strasznie sie rzuca w oczy

heh.. naba oczywiście jest zasłonięta orginalną gumą. Ładnie to w sumie wygląda, zdjąłem tylko na "czas zrobienia zdjęć" =)
glebował będę, ale dopiero jak będzie fura pospawana - narazie nie chciałbym połamać samochodu.
co do szpachlowania - oczywiście będzie to połączone w jedną całość.

specjalnie dla konia

ja takze zaczolem remoncik blach...z powodu tego iz dostala sie woda do autaka mego

dzięki..czeczun
Ja posadze swojego jeszcze niżej

Jezdzisz normalnie po miescie z tak zaklejonymi lampkami ?

owszem, jeżdzę tak po mieście. w zasadzie nie mam z nikim problemów. Prawda jest taka, że jeszcze mnie nigdy nie zatrzymali jak jechałem Fiatem =)) fartowny jestem...

ladne autko, naprawde pikne! tylko jedno ale...sciagnij ten ostatni kawalek listwy!

mam pytanie czy to co masz z przodu mozna kupic gdzies w sklepie?? jesli tak to ile kosztuje?

a jak paly patrza na te krzyzyki na swiatlach??

tłuczone było wielkokrtonie guncin
lotke mozna kupic http://spoilery.of.pl/ tutaj.
pozdro

Cytat:
2003-08-27 16:31:10, Koniu pisze:
tłuczone było wielkokrtonie guncin
lotke mozna kupic http://spoilery.of.pl/ tutaj.
pozdro

dzieki i przepraszam