[k]126p/125p/borek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupie malucha albo kanta albo borka albo akwarium, stan blacharski bdb albo db nie musi byc za 100 zl moze kosztowac normalnie, nie musi byc idealny ma byc solidny i nie po 10 blacharkach. Nie musi byc czerwony moze byc jakikolwiek inny. Nie musi byc rarytasem albo kolekcjonerskim zabytkiem. Nie musi byc po poruczniku. Wystarczy ze bedzie tak po prostu. Byle by nie w Szczecinie chociaz jakby bylo po co to bym sie zastanowil.
Czy jestem wybredny? Chyba nie, moze ktos cos ma albo slyszal?
Musze bratu cos znalezc bo mnie meczy.
Pozdrawiam
P.S. rozważę oferty w pakiecie typu 2 w cenie 1

posiadam , jutro mogę porobić aktualne fotki , kant solidny blacharka bdb , mechanicznie bdb , kolor niebieski , mankamentem jest lakier który po całych wakacjach w słońcu miejscami wyblakł ( wychodzi na to ,że musiał być w tych miejscach malowany )

dojedzie w każde miejsce polski , kupiłem go od dziadka który trzymał go pod kołdrą w garażu ( tak wiem nie miał być po prouczniku ) aby wybrać się nim do turcji , do turcji się nie wybrałem w wyniku różnych zawirowań , teraz idę na kolejne studia tym razem do olsztyna więc fiat będzie stał cały rok co mi się nie uśmiecha

oc ważne do końca roku , przeglądy brak

wnętrze brązowe

i jeszcze

nigdy nie miał LPG , olej zmieniony 200 km temu , swożnie wszystkie nowe + zbierzność jakieś 1000 km temu

sprzęgło zaczyna się kończyć

fotki sie przydadza, cena orientacyjna tez - moze byc priv
sprzeglo silnik mi wisi ale fajnie ze jest

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2009-09-24 22:09:49 ]

poszedł priv