| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-08-24 14:49:20 Przeczytajcie sobie TEN TEXT. Od 10-tej linijki zaczyna ubliżać Fiatom, później juz wyraźnie wskazuje na maluchy - idealny przykład niskiej świadomości społecznej.
BTW - czuje że ja na mojego Kanta jak już go zrobie "złapie" wiecej dziewczyn niż nie jedna beema, a na pewno bardziej wartościowych |
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-08-24 14:56:47 nie wszyscy ktorzy jezdzą kaszlakami sluchają disco polo z wystawionym łokciem i jezdzą pare rundek po osiedlu... trzeba napisać sprostowanie |
kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała | 2003-08-24 22:32:00 Święta racja Unknown ale z tymi bmkami też mam kumpla wozi sie 740d, ma kasiure i myśli że jest cwaniak ale na zlocie tuningowców jak przyjechał a ja podjechałem moim kaszlem ( aktualny właściciel Porthos - pozdrawiam) to cała banda przyleciała do kaszla bo takiej zmoty dawno nie widzieli kopara opadła i głupioo mu było panowie nba takich trza lać zimnym moczem!! |
OSS Łada 2107 Szczecin | 2003-08-24 22:54:17 A ja lubie wystawic sobie łokieć i wcale tego nigdy nie ukrywam bo klimy jeszcze nie mam...
Pozdr OSS |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-08-24 22:58:38
Nie, akurat nie o to chodziło tylko jak w temacie
Co to znaczy "niektórym wystarczy"? To chyba nie jest komplement. A co do fragmentu który zacytowałeś to swoją drogą ciekawe czemu autorka nie napisała "Polonezem" czy "Golfem" tylko właśnie "Kaszlem"... Takie texty wyrabiają "markę" innym, normalnym użytkownikom tych autek, którzy poddają je nawet delikatnemu tuningowi stylistycznemu czy dalekoidącym przróbkom mechanicznym - wszystkich tuningowców (w tym wiejskich tuningowcow) wrzucają do jednego worka. Dokladnie tak samo było po tegorocznym ATS'ie. |
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-08-25 00:21:15 z tekstu wynika aby nie nie uogulniać i generalizować kobiet (dziewczyn) ze wszystkei sa jednakowe itp...a autorka uogulnia po czesci uzytkownikow 126p ja nie slucham disko ani techno ani nic podobnego nie wystawiam lokci i nie robie rundek do okola osiedla wiec moge poczuc sie po czesci urazopny |
Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biała | 2003-08-25 14:34:45 No dobra też sie wypowiem w tym życiowym temacie Odnośnie łokcia: sam nie wystawiam bo kubeł mam prawie na ziemi i jest mi niewygodnie A odnośnie łapania dziewczyn na samochód: Litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nie rozumie jak to wogóle działa |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2003-08-25 14:41:20 Naprawde tego nie rozumiesz?? No to juz tłumaczę. My ludziki poruszajace sie bobikami nie mamy szans z tylko jednego powodu. Mamy za mała tylną kanapę!! Pozatym mogły by uwierać mocowania amortyzatorów. |
Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biała | 2003-08-25 16:03:03 Erotomani |
Krzemowy Fiat 126 Skoczów | 2003-08-25 20:02:48 Co do ignorancji, to chodzi(chodził? bo chciał się przenieść) ze mną na ATH taki kujon, co się upiera jak osioł że niemożliwością jest żeby Fiata 126 produkowali kiedykolwiek we Włoszech!!! |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-08-25 20:08:34
Łużeczko fajowe jest spoko, ale to jest norma, standard. Co jak któraś zechce sprópować czegoś nowego, bardziej szalonego? |
Przemol 126p Poznań | 2003-08-25 22:43:36 Rzaden Fiatol nie jest zwykły, każdy ma odrobinę serca , swoją duszę, swój własny indywidualny dźwięk wspaniałego silnika, starość dodaje mu charakteru minionych lat .
Obraża tą markę auta (Świadczy to o tym że ta kobieta jest kobietą |