MotoNews.pl

Co lepsze na podłogę do malana

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam pytanie co lepsze na podłogę do środka lakier czy baranek

[ wiadomość edytowana przez: barticzopper dnia 2009-09-18 13:19:24 ]

Lakier

moim zdaniem najleprza to będzie blacha

podkład,baranek,lakier- fajna powłoka antypoślizgowa się robi

Cytat:
2009-09-18 23:06:59, Marceli650 pisze:
moim zdaniem najleprza to będzie blacha

nie no kurwa

ja żądam bana dla tego trola!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tam zaraz banan, może jeszcze spróbować lewatywę i płukanie żołądka?

...Karcherem....

maniac a ty to chyba masz zerowe poczucie humoru

Cytat:
2009-09-19 12:59:23, Marceli650 pisze:
poczucie humoru

robisz syf w czyimś wątku, możesz mi powiedzieć po co? Te Twoje żarty są żałosne i jeśli nie potrafisz się ogarnąć (ile razy Ci to już proponowano?) ani dostosować do regulaminu i zasaad tu panujących to poprostu więcej tu k@#$ nie wracaj.

I nie pier.... później że po Tobie jade lub czepiam się bez powodu. Popatrz na wątki w których zabierasz "głos" to powinno Ci wystarczyć.

ja pierd... czy trochę luzu jest czymś złym?i co z tego że "wprowadzam zamieszanie"skoro padły już dwie sensowne odpowiedzi?

Jak wam zależy dzieci to dajcie mi tego bana...będzie święty spokój.i trochę luzu na przyszłość sztywniacy.o!dajcie bana będzie sielana!

[ wiadomość edytowana przez: Marceli650 dnia 2009-09-19 21:18:48 ]

dieciak to jesteś Ty sorry ale jakiś porządek ma być wkurwił bym sie gdybym szukał co będzie lepsze na podłogę do malca i musiał czytać twoje smierdzace gównem posty. NO i pozatym Twoje poczucie humoru tez jest z dupy. Chcesz sie pobrechtać to wejdź w HP albo poczytaj sobie o naszych autach;]

Cytat:
2009-09-18 13:18:23, barticzopper pisze:
Witam mam pytanie co lepsze na podłogę do środka lakier czy baranek [ wiadomość edytowana przez: barticzopper dnia 2009-09-18 13:19:24 ]

Lakier. Pomyśl też nad chlorokauczukiem - łatwo to umyć później.

baranek bez sensu. Podklad a na to chlorokauczuk i jest git

żadnego chlorokauczuku!! To gówno niesamowite nie dość że nawet pędzla się trzymać nie chce o malowaniu pistoletem nie wspomnę bo to żenada jakaś jest to jeszcze jebie dwa tygodnie, A jak postoi samochód na słońcu to po przejdzie 15'sto minutowym wychodzisz zaćpany!! Nigdy tego gówna więcej!!

ja bym dał po dwie warstwy podkładu(akrylowego), bazy i bezbarwnego.i ewentualnie Bitex

Cytat:
2009-09-20 21:05:57, Marceli650 pisze:
i ewentualnie Bitex

Do środka, żeby mu buty przykleić do podłogi w upalne dni.

Cytat:
2009-09-20 20:53:29, CEHU pisze:
żadnego chlorokauczuku!! To gówno niesamowite nie dość że nawet pędzla się trzymać nie chce o malowaniu pistoletem nie wspomnę bo to żenada jakaś jest to jeszcze jebie dwa tygodnie, A jak postoi samochód na słońcu to po przejdzie 15'sto minutowym wychodzisz zaćpany!! Nigdy tego gówna więcej!!

dokładnie tak jest jak cehu pisze, miałem to samo jak potraktowałem tym podłoge.. ile się potem nakurwowałem żeby to zedreć do gołej blachy
jedynie chyba na podwozie to się nadaje. Ja mam zrobione tak jak napisałem wcześniej. Nie całą podłogę tylko w miejscu tam gdzie mamy nogi, prysniete bylo baranem i muszę powiedzieć że bardzo przyjemnie się jeździ bo się noga tak nie ślizga jak po samym lakierze.Nic się z tym nie dzieje+doadtkowo zabezpiecza przed mechanicznymi uszkodzeniami powloki.

ja tam malowalem chlorokauczukiem elementy zawieszenia, zarowno w maluchu jak i w ladzie, pedzlem i natryskowo i nic sie nie dzialo. jedyne co to trzeba dobrze pomalowac minią najpierw i zostawić ja najlepiej na parę dni, żeby się zgryzła z podłożem, a potem można już jechać z lakierem. a jak nie to proponuje to co w ladzie wykorzystałem czyli podkład Nobikor a na to Autorenolak Nobilesu. Bardzo ladnie się nakłada, wygląda całkiem nieźle, mocny no i latwo sie z niego zmywa brud

pomalowaliśmy z Marem125 dwa wnętrza w rajdówkach chlorokałczukiem i nic się nie działo , z pistoletu szło bardzo przyzwoicie , schło dośc szybko , to że jazde przy malowaniu mieliśmy to inna sprawa

Cytat:
2009-09-20 21:30:16, Blady pisze:
to że jazde przy malowaniu mieliśmy to inna sprawa

co fakt to fakt - lepsze jak mary jane i butapren razem wzięte - a plamki barwne widziałeś???

może na spód i komorę silnika dobry ale nigdy więcej do wnętrza!!

fur ja nawet słoniki widziałem, latały jak pojebane mi przed notatkami pilota