| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2009-10-05 23:08:03 Witam wszystkich
Dawno mnie tu nie było.
Kolega zajmuje się produkcją koszulek i prosił mnie bym Was o coś spytał
Wychodze z propozycją czy bylibyście zainteresowani produkcją klubowych koszulek polo z logo DU ? Wzorem kolegów z forum MB W202 moglibysmy coś takiego sobie też tutaj zrobić. Poniżej fotki koszulek jakie robiło właśnie tamte forum.
Koszt takiej koszulki oscylował by w kwocie 45pln za sztukę + wysyłka 11pln. Dostępne kolory koszulek widoczne na drugiej fotce + jeszcze kolor niebieski i ciemnozielony (zgniły) by był. Rozmiarówka od S do XXXL. To co wrzucam to tylko luźna propozycja. Jakby było zainteresowanie to przygotujemy projekt i damy Wam do oceny Pozdrawiam |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2009-10-05 23:29:31 Parę pytanek dla jasności:
Jaki to materiał?Chińszczyzna czy coś lepszego? Czy cena jest uzależniona od wielkości zamówienia? Jaki byłby termin realizacji? Jaką metodą jest nanoszony nadruk? Po paru koszulkowych akcjach wiem o co pytać |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2009-10-06 10:32:00 1) Materiał: Gramatura 170g, skład: 85% bawełna, 15% wiskoza
2) Cena: Cena nie jest uzależniona od ilości zamówienia na chyba ze będzie tego powyżej 50 sztuk to można coś pokombinować 3) Termin realizacji to np. po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń 30 października, 2 tygodnie czasu na przelew czyli do 14 listopada i wtedy najpóźniej 20 listopada koszulki byłyby wysłane (daty przypadkowe). Jeśli ktoś by się nie zmieścił w terminie przelewu to jego zamówienie jest anulowane. 4) nadruki są wykonywane metoda FLEX (cieniutka folia/guma) tzn. wgrzewane na specjalnych profesjonalnych prasach w firmie która zajmuje się tym od 20 lat i dają gwarancje 5 letnią na nadruki. Nie schodzą w praniu ! Pozdrawiam
|