MotoNews.pl

[s] alufelgi polonez 5 cali 4X98 gwiazda kpl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie. alufelgi gwiazda 5-cioramienna, 13 cali 5 cali szer. et 29 bodajże. felgi trochę zmęczone pod względem wyglądu i lakieru, szczególnie jedna - ktoś się na niej kiedyś znęcał, natomiast co do eksploatacji - normalnie wywazane jak kazda felga, pare ciezarków. siedziały na moim kancie jako kolko do przetaczania po garazu w czasie remontu.

Cena odpowiednia do wyglądu - 130 za komplet. Dobra sprawa jakby ktoś chciał do rajdowki - malca albo cc. Raczej odbiór osobisty, bo wysyłać to to wyjdzie tyle co za felgi...

bez przesady, Opekiem cos 40 zeta

Zorientowałbyś się ile by był koszt wysyłki? Orientacyjnie jak wysyłałem fotele do boba które ważyły 23kg płaciłem 42 zł ekonomiczną.... Bo generalnie byłbym chętny na te fele o ile są proste.

wysylam felgi z krakowa opekiem, to to kosztuje cos 40-45 zlotych. paczka do 30kg (tylko owiniete streczem wystarczy) to jest bodaj 32 zlote plus vat plus jakies tam oplaty paliwowe.

Tybek skombinuj jakiegos kuriera ktory po to przyjedzie do mnie do pracy, bo ja nie mam czasu tego wozić. moge nawet troche z ceny spuscic, ale wozil tego po pocztach nie bede bo nawet nie mam kiedy...

No to jak nie masz czasu ich wyslac to ja sie pisze na te felgi odebralbym je osobiscie

Poszedł priv, ale szczerze mówiąc to masz duże szanse na te felgi

Nieaktualne