MotoNews.pl

Skradziono Golfa 4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Nie chce Cię martwić , i życzę Ci żeby się znalazł , ale pracuje w ubezpieczalni , i z doświadczenia wiem , że samochody tej klasy , są rozebrane na czynniki pierwsze zanim właściciele zorientują się , że zostały skradzione . Szukaj go lepiej na allegro , giełdach itp tzn jego części

golf nie mój a znajomego z klubu VagKujawy.pl.... robimy co możemy by mu pomóc, dajemy linka gdzie sie da....

eh.. jeszcze w piatek przyjechał do Bdg nowym nabytkiem pochwalic sie na spocie:/...szok a juz nie ma auta

Takiego shitu nikt nie kradnie do jazdy tylko na części więc już się nie odnajdzie.

jose..... to nie temat do komentowania kto jakim autem jeździ, nie tobie decydować czy to gówno czy nie.... chłopak wziął kredyt na auto (bo poprzedni g3 vr6 sie rozsypal) a mu zajebali spod domu "nówke sztuke". szkoda chlopaka - nie życzę tobie tego samego

Temat zalożyłem aby zakomunikować aby ludzie z forum na którym kiedyś siedziałem mieli oczy szeroko otwarte, (na auto, czy tez na aukcje z czesciami), liczyłem na waszą pomoc, a nie komentowanie.

pozdro

p.s.
zablokujcie temat, bo niebardzo odpowiadaja mi takie komentarze.... ale niech wisi na forum ok

doman uwierz ze jose ani nikt inny nie mieli nic zlego na mysli, a powiedzieli prawde - objedzcie w weekend wszelkie targi/gieldy i szukajcie czesci.

Dodam jako ciekawostkę, że u nas ostatnimi czasy zginęło parę passków, bory i temu podobne vagi Jedyny ślad to nagranie z kamery nad przejściem granicznym jak auto wybywa poza granice kraju w stronę Litwy