(S/BR) 126p 900 Rajdowa full opcja :D + drugi na czesci

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
moze ktos sie skusi na moja rajdowke z calym zapleczem, mysle nad sprzedaza bo stoi/lezy od kilku miesiecy, dokladnie od 17 maja (puchar anwy) kiedy to wystartowalem ostatni raz, poszla skrzynia , sholowalem go i tak zostal, nie mam czasu na zabawe bo troche mi sie roznych spraw naroilo a jest pare ciekawych rarytasow, szkoda zeby sie marnowaly

teraz konkrety

1. 126p 86rok, silnik 899 na wtrysku z cieniasa, lekki zamach ok 4,5kg z tego co pamietam, wszystko zgrabnie podpiete, jeden start po wymianie oleju , skrzynia w tej chwili do wymiany, seria padniety 1 i 2 bieg, zawias bilstein, krotki skret, klatka skrecana, 2 kubly bimarco, szelki, 4szt halogenow z mocowaniami, obrotek lumel, stan blacharski naprawde b. dobry, ladnie sie przezntuje, aktualny przeglad i oc, bk przeszedl bez zadnych zastrzezen, hamulce zlozone na nowych czesciach przed tym ostatnim startem, dolot ze stozkiem, klapa tylnia laminat, kiera monte carlo w dobrym stanie, ... wiele innych rzeczy :]

2. 126p elegant nie wiem nawet ktory rok, nie zarejestrowany, na czesci ale calkowicie kompletny, przytargalem go jako dawce ale nie zdarzylem nic rozebrac/przeszczepic, oprocz kubelka kierowcy do cywilnego auta, jest to podobno mistrz okregu warszawskiego sprzed 2 lat, szyby plexi, lekkie klapy, silnik rozwiert 700 nie odpalany 2 lata wiec pewnie do drobnej pielegnacji, walek jakis ostrzejszy ale teraz juz nie pamietam jaki dokladnie, gaznik Mazik, skrzynia krotka kaluza (wysypany 2 bieg) , klatka skrecana z papierem PZM, kubelek bimarco, zawias bilstein (podobno, nie mialem okazji jeszcze sprawdzic) obrotek lumel, kiera monte carlo w super stanie, stan blacharski auta slaby, przod zezarty przez rdze bo stal w krzakach

3. inne :
- komplet 4 kol 13" z oponami letnimi w super stanie, jak nowki
- komplet 4 kol 12" zimowek/szutrowek w bdb stanie
- 2 kola treningowe 12" stan sredni
- 4 felgi stalowe 12"
- 2 silniki 903 fiat 127 (jeden kompletny, zlozony na chodzie, drugi kompletny w czesciach, 4 gazniki z roznymu podstawkami + masa czesci do 903)
- silnik 650 po remoncie seria
- skrzynia bis z dzwonem zwyklym
- mala kierownica slabym stanie do obszycia
- przyczepa czesci (resory, sprezyny, czesci silnikowe, zawieszeniowe, klapy, rozruszniki, lapy silnika 900 do roznych konfiguracji mocowan, itd itd)
- moge tez bez problemu zalatwic skrzynie seryjna 126p, sprawna , mam nie daleko szrot gdzie jest pare maluszkow,

to pewnie jeszcze nie wszystkie rarytasy ktore sa w tych autach lub w garazu, tyle mi sie przypomina na ta chwile, jest tego naprawde duzo i mysle ze sa to ciekawe kaski, cena hmmm.... chcialbym sprzedac za 3500zl do neg, ale moze bez paru gadzetow ktore sobie zostawie na przyszlosc jakbym przypadkiem chcial wrocic do projektu rajdowego maluszka, wiec ewentualnie zostawie sobie klatke z papierem i silnik 700(mazik) ze skrzynia kaluzy, reszta idzie tak jak w opisie w tej cenie, chyba ze ktos ma duze zdolnosci negocjacyjne to mozemy sprobowac sie dogadac inaczej, moze pojdzie wszystko tak jak jest i calkowicie odpuszcze rajdowanie, zapraszam na gg 3841620 i wojju@interia.pl

Jestem chetny na klatke z papierami prosze o foty i cene.

Te gazniki to zwykle weber IBA czy jakies przerobki??

[ wiadomość edytowana przez: ree dnia 2009-08-17 14:34:09 ]

narazie samej klatki nie sprzedam, tylko w zestawie z maluszkami, co do gaznikow sa to 2x icev, 2x iba (32iba20 i jeden icev po regeneracji) gazniki moge sprzedac osobno, pozdro

Iba mam, myslalem, ze masz cos lepszego. Jak bys chcial sie pozbyc tej klatki papierami daj znac na priva albo maila.

w cenie do neg idzie jednak wszystko tak jak jest w opisie, nie zostawiam sobie nic, odpuszczam zabawe maluszkiem, doszly 2szt kol rekin z oponami, szyby beda poli a nie plexi, sprzedam calosc bo nie mam czasu rozbierac, pozdrawiam

Nadal jestem chetny na klatke, jak by co.

na ta klatka to juz chyba z 6 osob jest chetnych :d narazie dalej tylko calosc na sprzedaz

maluszek 700 z klatka z papierami i bilami poszedl w calosci, zostala 900, cena za to co ponizej 2500zl do neg

1. 126p 86rok, silnik 899 na wtrysku z cieniasa, lekki zamach ok 4,5kg z tego co pamietam, wszystko zgrabnie podpiete, jeden start po wymianie oleju , skrzynia w tej chwili do wymiany, seria padniety 1 i 2 bieg, zawias bilstein, krotki skret, klatka skrecana, 2 kubly bimarco, szelki, 4szt halogenow z mocowaniami, obrotek lumel, stan blacharski naprawde b. dobry, ladnie sie przezntuje, aktualny przeglad i oc, bk przeszedl bez zadnych zastrzezen, hamulce zlozone na nowych czesciach przed tym ostatnim startem, dolot ze stozkiem, klapa tylnia laminat, kiera monte carlo w dobrym stanie, ... wiele innych rzeczy :]

3. inne :
- komplet 4 kol 13" z oponami letnimi w super stanie, jak nowki
- 4 felgi stalowe 12"
- 2 silniki 903 fiat 127 (jeden kompletny, zlozony na chodzie, drugi kompletny w czesciach, 4 gazniki z roznymu podstawkami + masa czesci do 903)
- silnik 650 po remoncie seria
- skrzynia bis z dzwonem zwyklym
- mala kierownica slabym stanie do obszycia
- przyczepa czesci (resory, sprezyny, czesci silnikowe, zawieszeniowe, klapy, rozruszniki, lapy silnika 900 do roznych konfiguracji mocowan, itd itd)
- moge tez bez problemu zalatwic skrzynie seryjna 126p, sprawna , mam nie daleko szrot gdzie jest pare maluszkow,
- 2szt rekiny 12" opony + slabe opony

nowa cena 2200 do neg, jesli nie pojdzie to chyba rozbiore na czesci jak znajde czas

daj jakies fotki tego moze byc na maila

jestem zainteresowany gażnikami typu IBA.

prot

jakby szedł na części to interesują mnie bile