| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2005-04-01 00:06:27 dobrze ze wspomniales o hamulcach bo wlasnie tu jest problem
czasem cos bezprawnie zamontowanego do auta lepiej sie zahowuje niz fabryka przypuśćmy tarczówki w malcu takze wszelkie modyfikacje zawieszenia, albo porobiony silnik kotry ma problemy z przejsciem czystosci spalin - lecz tu moga sie z wszelkimi podstawami zieloni klocic itp itp przerobki takie sa celowe a jednak czesto na stacjach diagnostycznych mowia ze nie podbija dowodu |
Madcar F&F Sympatyk BMW e30 330i `84 / 1 ... Toruń | 2005-04-01 00:21:02 eee...macie jakis dziwnych diagnostow...
poprostu musi byc z glowa... tarczowki..byly homologowane w malcu... a reczny hydraulik?? tez przejdzie...pod warunkiem ze bedzie tez sprawny "awaryjny" reczny linkowy... nikt przeciez nie zagwarantuje ze zwykly uklad bez rekawa nie nawali...i po to m.in. jest "reczny linkowy"
|
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2005-04-01 21:42:22 przegląd hmm ja to miałem tak że nawet nigdzie nie jechałem i sam sie zrobił, troszke drożej było ale przynajmniej przeszedł bez problemu |
profil-usunięty | 2009-10-09 23:00:38 przegląd potrzebny na już, rybnik i okolice, czyli do katowic czy gdzieś dojadę, najlepiej z samymi papierami i kasa. |