Przegląd techniczny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wie ktoś może gdzie można w warszawie lub okolicach zrobić przegląd techniczny... tylko żeby na pewno przeszedł taki. Jak ktoś zna takie miejsce to prosiłbym o taką informację... na priva. Skończył się przegląd i lipa tak jeżdzić

Jak samochod jest sprawny to przejdzie jak mu lampki nie swieca to tez przejdzie a jak jest nie sprawny to nie przejdzie i dobrze. i taka mala sugestia do modow zeby usuneli ten temat potem jezdza takie szroty po ulicach co zeby zahamowal trzeba 8 razy pedal wdepnac i 3 zdrowaski zmowic strach sie bac, mam nadzieje ze nikt sie nie odezwie w sprawie przegladu. pozdro

[ wiadomość edytowana przez: maskekk dnia 2005-03-31 23:51:05 ]

dobrze ze wspomniales o hamulcach bo wlasnie tu jest problem
czasem cos bezprawnie zamontowanego do auta lepiej sie zahowuje niz fabryka
przypuśćmy tarczówki w malcu
takze wszelkie modyfikacje zawieszenia, albo porobiony silnik kotry ma problemy z przejsciem czystosci spalin - lecz tu moga sie z wszelkimi podstawami zieloni klocic
itp itp
przerobki takie sa celowe a jednak czesto na stacjach diagnostycznych mowia ze nie podbija dowodu

eee...macie jakis dziwnych diagnostow...
poprostu musi byc z glowa...
tarczowki..byly homologowane w malcu...
a reczny hydraulik??
tez przejdzie...pod warunkiem ze bedzie tez sprawny "awaryjny" reczny linkowy...
nikt przeciez nie zagwarantuje ze zwykly uklad bez rekawa nie nawali...i po to m.in. jest "reczny linkowy"

Mój samochód to nie jest jakiś tam wrak!!! Po prostu potrzebny był mi przeglą.... ale już nie jest....
Do moderatora prośba: jak można to prosiłbym o usunięcie tego postu aby nie stał się jakim pobojowiskiem dla zgoszknialców....

przegląd hmm ja to miałem tak że nawet nigdzie nie jechałem i sam sie zrobił, troszke drożej było ale przynajmniej przeszedł bez problemu

przegląd potrzebny na już, rybnik i okolice, czyli do katowic czy gdzieś dojadę, najlepiej z samymi papierami i kasa.