Fajne Cabrio live

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pozdrowuionka dla podrozujacych tym autkiem !!

wczorej wrocilem z urlopu i oto cio widzilem na Polskich drogach!!

o kur....przeciez to jest Cabrio Long....niech sie tylko dowie Adrian Kawalec!!!!!!
ja piernicze...jesli jest na sprzedaz ja go zaklepuje!!!!!1

hihi...
dobrze ze mam wtyki...zaraz bede wiedział kogo to....

..nastepny do stajni!

zajebioza!@!!!

ale czad fajniutkie to cabrio

Cytat:
2003-08-26 09:17:25, qbaletek pisze:

..nastepny do stajni!

potem tylko otwozyc muzeum i zbijac kase na biletach i pamiatkowych zdjeciach

I jeszcze przodzik

no no no niezły ten jamniczek...

hej Panowei z poludnia! u Was jest sporo takich autek ja zawsze na takei cacka trafiam jak jade w gory a u Nas to nawet klasyka nie widzialem !!
jak jechalem w gory to po zakopiance dawalem za fiaciorem mysle ze ok 70-72 dobrze ponad 80-90km/h ehh fajnie!!
nie macie tam na zbyciu jakiegos dziaduszka do podreperowania?? bo bym tu blizej centrum nim pobrykał!!

...no to teraz panowie.....kto jest z nowego sacza lub okolic.....szukac skubańca.......

...prosze....

Ja pierpapier... taaaka fura
Zarąbać tego co zderzaki tak pomalował!
A przód jaki ciekawy - jeszcze nie widziałem klasycznych chrom kierunków z czarnym grillem, chyba za krótko żyje (w świecie Fiata )
A ja goopi jeszcze pare lat temu sam chciałem longa robić...

Cytat:
2003-08-26 13:47:12, qbaletek pisze:
...no to teraz panowie.....kto jest z nowego sacza lub okolic.....szukac skubańca.....

No ciekawe kto .

No niepowiem jak na klasyka i unikata to bardzo miło go pooglądać , ale to co z nim zrobili to poprostu PEŁNA WIEŚ

Serwus.Tak się jakos składa, że chyba bylismy w tej samej okolicy na wczasach.Widziałem tego Fata również - to była piekna niedziela
Aprospos sprzedawania klasyka - Przemir jeśli interesuje Cię pojazd standardowej długości to poszukaj tego o którym pisałem w "Sprzedam/Kupię/Zamienię". Ewentualnie pisz na priv.
A Fiacior na zdjątkach faktycznie fajny - żałuję, że nie miałem jak fotek sam strzelić.

A to nie ta sama furka

tak ten sam bo rozeslalem te foty po wszystkich znajomych kochajacych polskie furki!!

DRV podeslij priva

Co do rodzaju przerobki to bardzo fajny pomysl. Co do kolorow to......

Cytat:
Co do rodzaju przerobki to bardzo fajny pomysl

...to nie przeróbka!!!!!!!!!

...to autentyczny..fabryczny Jamnik Cabrio!......to prawdziwy unikat!.....wyprodukowano zaledwie kilkanascie egzemplazy!

...a podobno wszystkie "wygineły"...ten na zdjeciach to jeden z ostatnich zachowanych!....

...to nie przeróbka!

wrrrrr....

zrobmy na nich obławe - najpierw nayebiemy temu co sie dopuscil tej profanacji, a potem zmusimy do sprzedania
A tak nawiazujac do idei auta klubowego, ktora wyszla przy wloskim 125 - to by bylo idealne auto klubowe - nie nadaje sie do codziennej jazdy ale na zloty, spoty i inne imprezy to zayebista sprawa!