(126) czerwone cos ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moj pierwszy ,,rajdowy,, maluch 91r przygotowuje go powoli nie koniecznie do kjs, ma mi przynosic jak najwięcej frajdy
Maluch jest odchudzony zawias to przód sklepany resor amory seria tył utwardzane amory i skracane fedry
silnik to plan glowicy, przelotowy wydech, poprawiony dolot
Jak na te mody maluch daje mi duzo frajdy. Mam 17 lat i w tym roku ide na prawko. Ale niech to was nie zwiedzie bo sprawy mechaniczne robilem z ojcem mechanikiem więc spokojna glowa Mozna po mnie jechac

Tytuł strony

Tytuł strony

narazie tyle pozniej wkleje wiecej

[ wiadomość edytowana przez: MaciekMaC dnia 2009-01-30 17:25:51 ]

MI się podoba, dobre podejście i kierunek, fajnie jest widzieć ze jeszcze ktoś kto ma 17 zaczyna swoją przygodę od malucha...

Trzymaj dalej dobry kierunek

Cytat:
2009-01-30 19:10:19, Rino125p pisze:
fajnie jest widzieć ze jeszcze ktoś kto ma 17 zaczyna swoją przygodę od malucha...

dokladnie. ja juz z ludzmi w swoim wieku nie mam o czym gadac bo jezdza golfami etc:/

a mi się podoba że z czegos takiego jak maluch można zrobic maszyne ktora kladzie nie jednego fwd i sprawia tyle frajdy z latania bokami a wszystko dzięki kumplowi ktory mnie zarazil swoim rajdowym malcem

[ wiadomość edytowana przez: MaciekMaC dnia 2009-01-30 20:55:04 ]

narazie tyle fotek tylko mam
fota
fotka
fotka

spoko bob , nie pomyl drogi tak jak ja, najpierw dobry zawias ( najlepiej bile ) a później silnik i cała reszta . Pozdro

Fajny pocisk. Podoba mi się ta szachownica z boku
Też mam 17 lat i nie wyobrażam sobie innego startu jak od malucha To jest to

Spr wrzucić fotki z imageshacka żeby się od razu wyświetlały.
Pozdrawiam i powodzenia w dalszych modyfikacjach czekam na następne fotki.

hehe co do modow to wiem ze zawias jest ważniejszy od silnika ale jak na razie trudo mi zarobic jakis grosz ;// a co do fotek przerasta mnie to moze ktos mi powie jak to zrobic bo probowalem i nie wychodzi mi to ;// ale dzięki za pochwale bardzo mnie to motywuje

[ wiadomość edytowana przez: MaciekMaC dnia 2009-01-31 21:08:18 ]

No no oby tak dalej .... Maszynka nieźle wygląda . Ja tez mam 17 lat i na 5 moich maluchów które miałem żaden nie wyglądał tak " nowo " i świeżo . Też nie wyobrażałbym sobie rozpoczynać zabawy z "rajdowaniem" nie na maluchu . Lecz teraz myślę się przerzucić na CCS albo SCS lub jakiegoś innego popylacza Trzymaj tak dalej !!!!

Wlasnie przyszedl ,,nowy,, kubel do malca i chcialbym ten czarny dac na strone pasazera i teraz mam pytanie o wysokosc. widzialem w malcach i jechalem takim ze kubel byl zamontowany nisko i teraz pytanie jak ma byc nisko prawie ze na samym dole czy troche wyzej czy jak?

[ wiadomość edytowana przez: MaciekMaC dnia 2009-02-11 17:49:53 ]

jeżeli chodzi o kierowce to trzeba dobrać taką pozycje by pasowało tobie, ja mam dość wysoko, a pilota opiera się na 2 cm od szyn w podłodze. jest nisko, kwestia też samego kubła jak ma mocowanie. znam takich co wycinali szyny z podłogi i go do niej przykręcali ale to zdecydowanie za nisko było by pilot coś widział

chodzi mi o pilota i kubel bedzie zamontowany dosc nisko tak jest dobrze i lepsze wrazenia z jazdy

Fajny ten maluch tylko pomyśl o jakichś ładniejszych kołach.

koła to na lato fajnie sie pomaluje i przyjda 175 bo na zime nie oplaca sie malowac i za zimno... i ogolnie brak kasy na wszystko

A na jaką felge te 175 chcesz dać?

13 nie na maluchowska nie boj sie

Cytat:
2009-02-11 21:01:18, MaciekMaC pisze:
13 nie na maluchowska nie boj sie

Szerokosc kolego szerokosc jaka

ładnie poszerzony, sam go poszerzałeś ?? zdejmij te szachownice a felgi nawet seryjne nabialo ladnie bedą wygladac albo moze nawet daj takie 12 do poszerzenia i odsadzenia a bedzie ładnie to to wygladało

poszerzenie rzeczywiście ładne, jak w grupa2, jak to zrobiłeś?