| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2003-08-18 22:33:50 jak w temacie....mimo że w tym sezonie nie notował rewelacyjnych wyników (awarie, wypadki) cały czas w czołówce...bez Big Maka rajdy WRC to już nie bedzie to samo |
Rekin7 Klubowicz Rally-Kraków 205 Rallye Miechów | 2003-08-19 00:39:16 |
bartek-bujak Klubowicz Rally-Kraków civ kraków | 2003-08-19 02:23:07 mysle ze przesada jest mowienie ze tommi byl w czolowce bo tam to jest ze starych wyjadaczy carlos ja rok temu mialem nadzieje ze makinen odezyska forme ale to juz 2 rok mu nieidzie dlategodobrze ze odchodzi choc tez jest mi go szkoda bo jest jednym z najlepszych ale ludzie sie zmieniaja a czas plynie ...
wiem ze to malo prawdopodobne ale mam nadzieje ze starszy pan z citroena jeszczedolozy jeden tytolmistrza a makinen moze sprobuje odzyskac rownowage poza oesem i jeszcze powroci ale ja chce go zapamietac jako goscia z 4 tytolami mś. smigajacego czerwona bryka... |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2003-08-19 16:21:31
a ja będe twierdził że Makinen jest w ścisłej czołówce . - Szwecja 2003 - 2 msc, Nowa Zelandia - 7 msc pomimo pięciominutowej kary za „przygodę z policja”, Akropol - 5 msc, ogólnie to subaru Big Maka często się psuło lub wywalił w jakiś kamień itp., nie porównuj zeszłego sezonu 2002 bo subaru wprowadziło nowy model Imprezy i samochód się po prostu cały czas psuł tak samo jak Solberga, tak samo można powiedzieć że Mcrae też się skończył, to że "młodzi gniewni" - Martin, Solberg czy Loeb bardzo mieszają w tym roku i na pewno do nich należy "przyszłośc" nie zgadzam się ze stwierdzeniami typu Makinen się skończył, McRae się skończył - prawda jest taka że oni cały czas są kandytatami do wygrania kolejnej eliminacji WRC i nic tego nie zmieni... |
bartek-bujak Klubowicz Rally-Kraków civ kraków | 2003-08-20 11:31:12 ja sie zastanawiam czy colin sie kiedys ''zaczął'' a jednak doswiadczenie gora choc trzeba przyznac ze martin jako jedyny potrafi nawiazac walke z grokcholmem . co do makinena to jest on razem z carlosem i grokholmem legendą wspolczesnych jak na moj wiek rajdow ale niestety nie idzie mu i pojedyncze miejsca hmmm no 7 to hyba jak na nieo to nie jest czolowka, nic nie zmienią wiec on sam hyba najlepiej potrafi ocenic czy jest sens jechac dalej czy nie i podjal decyzje... ale ja niepamietam ani tego 2 ani 7 miejsca ja pamietam makinena jako 4 krotnego mistrza swiata. |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2003-08-20 13:50:49
pooglądaj sobie onboardy Colna a potem wypowiadaj się na temat jego refleksu. Jesli wg Ciebie ktoś ma 35 lat i się do rajdów nie nadaję to ja tego nie będe komentował...
sory ale to mi przypomina dyskusje w sejmie na temat RadyPolitykiPieniężnej - chuja się znają ale Balcerowicz musi odejść trzeba krzyknąć. Nie pamiętasz jego wyników jakie osiąga pomimo awaryjnego auta ale najlepiej powiedzieć że się skończył. Trzeba trochę się zainteresować i pośledzić co się w rajdach dzieje a nie opierać się na tym co się byle gdzie usłyszy czy gdzieś coś przeczyta. |
bartek-bujak Klubowicz Rally-Kraków civ kraków | 2003-08-20 14:42:50 nie powiedzialem nic w stylu ze colin powinien odejsc itak dalej !!! ale nie jest juz tak szybki jak dawniej a przynajmniej niepotrafi utrzymac koncentarcji na takim poziomie zreszta o co tu sie klucic wystarczy spojezec na wyniki gdzie carlos osiaga lpsze czasy ( i co z tego ze jest w stawce najstarszy) zrszta o co tu sie sprzeczac wyniki mowia same zasiebie ...
ps osobiscie nieprzepadam za colinem bo podobnie jak kuzaj hyba ma zaduze mnemanie o swoich umiejetnosciach ( choc trzeba przyznac ze kiedys colin byl najszybszy i potrafi byc nadal baardzo szybki jednak pojedyncze odcinki o niczym nieswiadcza) niezapomne jak hyba w 99 lub 98 colin zapyatny o burnsa powiedzial ''a kto to jest burns '' no i sie dowiedzial jak mlody wtedy zawodnik skopal mu dupe zreszta to jzu tylko gdybanie i moja wlasna opinia z ktora drogi konradzie niemusisz sie zgodzic tak jak ja z twoja. a akcje colina i jego najlepsze czasy na odcinkach pamietam doskonale bo swego czasu colin byl najszybszy. co do refleksu to bylo tam itp wiec chodzilo mi o ogol zeczy ktore pomagaja zrobic dobry czas kierowcy rajdowemu. wracajac do meritum |
bartek-bujak Klubowicz Rally-Kraków civ kraków | 2003-08-20 23:31:54 no to juz wiem czemu nieprzepadam za colinem ...nie mam poczucia humoru |