[125]Klatka w fiacie 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich mam mala prozbe czy ma ktos schemat klatki bezpieczenstwa do fiata 125p bo poszukuje.

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2009-12-15 10:49:51 ]
[ powód edycji: [125] ]

REGULAMIN
nosz k*** jego mac czy to tak ciężko przeczytać??

wszystko jest w załączniku "J" , wszystko poza wymiarami pod konkretne auto

POLECAM LEKTURE

schematu klatki do 125 nie spotkałem , rozumiem ze szukasz dokładnego rysunku z kątami i długościami rur? chętnie się z takim zapoznam , choć nie sadze by taki istniał , a każdy kto robi klatki , ma giętarke i troche pojęcia zrobi klatke do auta mając je w warsztacie.

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2007-10-13 21:45:20 ]

Kolejny użytkownik , któremu się nie chce użyć magicznej szukaczki ....

Tu masz trochę info .

Wątpię jednak , abyś znalazł schemat klatki bezpieczenstwa do Kanta w necie .... ale nigdy nic nie wiadomo , spróbuj też na www.Google.pl .

Pozdro. Piotrek.

Hej ja nie chce dokladnych wymiarow klatki tylko chcialby zobaczyc na jakims zdjeciu jak wyglada mam zdjecia ale sa nie dokladne wiec jak ktos ma jakies fotki z klatka w kancie to prosze przeslijcie mi pozdrawiam

dla mnei rowniez prosze
jzarzeczny@gmail.com

a klatka w df'ie nie jest taka sama jak w ladzie?

Proszzzz...

Więcej zdjęć nie posiadam , może coś sobie tam upatrzysz ...
Pozdro. Piotrek.

Cytat:
2007-10-15 22:02:55, eLMo126 pisze:
a klatka w df'ie nie jest taka sama jak w ladzie?

Jest identyczna

Wlasnie te zdjatka mam ale bardzo dziekuje i pozdrawiam BUBU

Hej a nie ma moze jeszcze ktos czegos o klatce jakis info byl bym wdzieczny

3zer badz tak dobry i zrob koledze zdjecia swojej klatki w ladnej

wkleiłem Ci cały załacznik "J" czego chcesz więcej?

Witam
odgrzewam, ale mam pytanie o p[rzepisy jako że wielu z Was klatki ma.
Dwóch diagnostów powiedziao mi ostatnio ze na legalu auto z klatka przeglądu nie przejdzie. pierdoły gadali czy tak jest?
defacto nie jest to ingerencja w konstrukcję zakładając montaż klatki mocowanej tylko do podłogi

pierdoly ale diagnosci sie nie znaja i sie boja

Cytat:
2009-12-11 11:59:44, jaqo pisze:
pierdoly ale diagnosci sie nie znaja i sie boja

jeżeli z tyłu masz krzyż czy inne zastrzały a d.r. masz 4/5 osób to przeglądu nie przejdzie,ale jeżeli masz kwit że kanape zdemontowano (w uprawnionym zakładzie)i/lub takowa zmiane w d.r. to niestety z kwaśną mina ale musi puścić

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

a jaki to jest uprawniony zakład? jest gdzies lista czy każdy legalnie działający warsztat mi wystawi takie poświadczenie?

Cytat:
2009-12-11 16:57:23, sova pisze:
a jaki to jest uprawniony zakład? jest gdzies lista czy każdy legalnie działający warsztat mi wystawi takie poświadczenie?

każdy legalny , ale posiadający takie uprawnienia (potrzebna będzie faktura za wykonaną usługę , oraz ksero wpisu do ewidencji danego zakładu) popytaj to będą wiedzieli - myśle że taka zmiana będzie Cię kosztować ok 50-200zł zależy od warsztatu
Ja robiłem w 'aso' Wałczyk - (tyle że narazie nie w kancie)

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

ja z kolei od wszystkich, ktorzy to zalatwiali slyszalem, ze potrzebna jest korekta w DR, co do ilosci miejsc, podobno sprawdza to stacja.. KP i daje zaswiadczenie(kwit), ktory trzeba zaniesc do WK, zeby zmienili ilosc miejsc w DR, czy tak jest w rzeczywistosci?
aha i niby nalezy podac powod zmniejszenia ilosc miejsc w samochodzie

Cytat:
2009-12-12 02:20:07, Hell pisze:
ja z kolei od wszystkich, ktorzy to zalatwiali slyszalem, ze potrzebna jest korekta w DR, co do ilosci miejsc, podobno sprawdza to stacja.. KP i daje zaswiadczenie(kwit), ktory trzeba zaniesc do WK, zeby zmienili ilosc miejsc w DR, czy tak jest w rzeczywistosci? aha i niby nalezy podac powod zmniejszenia ilosc miejsc w samochodzie

tak masz racje , tylko w naszym kraju nie można od tak sobie zamontować / zdemontować "miejsc siedzących" w samochodzie , musisz mieć na to kwit z którym robisz zmiane w d.r. właśnie w urzędzie.

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek