MotoNews.pl

Płyty od Urg-a

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Aby nie zaśmiecać wątku zlotowego z tematem płyt CD otwieram niniejszy.

Oto lista osób które otrzymają odemnie płyty:

1. Cleber
2. Dramar
3. Sagittario (rozda w Warszawie)
4. Mega 3
5. Filip (proszę o dosłanie imienia i nazwiska, mam tylko adres)

Pozdrawiam

Robert

Ja też mam płyty,
jak jeszcze ktoś chce
to zapraszam na priv

Jak dostane plytki to skopiuje. Chetnych poprosze o adresy na PRIV.

Mam tez EPC i TIS od PiotraS.

Reś, a o mnie to już nikt nie pomyślał?, czekaj, ja ci stuninguję furę na MIKRUSA

Januszu, Ty dostaniesz płyty od Sagittaria wręczy Ci je osobiście w Warszawie, Cyganowi też

Pozdrawiam

Ja kiedyś dostałem płyty EPC od Dramar'a. Mogę je powielić i wręczyć/wysłać , ale nie mam TIS'a - chętnie go "przyjmę"
Piotr

witam
ja rowniez mam epc ktore moge powielic ale nie mam tis'a, chetnie bym sie zapisal na jaks liste jesli jest gdzies miejsce

Niniejszym informuję, iż płytki poszły do Kalisz, Warszawy, Poznania, Legnicy and Grodziska Maz.

Pozdrawiam

Robert

p.s. pamiętajcie listonosz puka zawsze dwa razy

Nie wiem co to za programy ale potrzebuje sprawdzic nr czesci do Senatorka B 90'. Ma ktos taki programik, moze pomodz??

Nie wiem co to za programy ale potrzebuje sprawdzic nr czesci do Senatorka B 90'. Ma ktos taki programik, moze pomodz??

ja tez bym na takie plytki chetnie sie pisal jakby ktos z wawy sie ze mna zkliknol to sam bym mogl troszke ich nakopiowac

A czy do Lublina trafiły takowe?
Jeśli nie to ja chętnie, jak z wa-wy to nawet sam odbiore koło 13 września.

Witam

już niedługo myślę dotrze do mnie płytka od Res-a
tak więc jesli ktoś jeszcze oprócz Cygana i Janusza reflektuje na cd firmowe LOB to proszę o wiadomość na priv.
co do EPC i TIS-a to być może w ten weekend uda mi się spotkać z Dramarem w Poznaniu i jeśli otrzymam od niego programy, to na początku przyszłego tygodnia też będą już dostępne w Warszawie

pozdrawiam
Sagittario

Witam Szanowne Grono LOB

Śpieszę poinformować Janusza i Cygana oraz wszystkich pozostałych zainteresowanych
że dotarła do mnie płyta od Res-a (wielkie dzięki)
jest już skopiowana,
dziś w nocy ruszam do Poznania, na jutro jestem umówiony z Dramarem tak więc po powrocie będę miał już komplecik płyt (EPC i TIS ) i pozostanie nam tylko kwestia spotkania
tak więc do niedzieli wieczorem nie będzie mnie na forum, odezwę się po powrocie

pozdrawiam
Sagittario

p.s. Dramar kończ jutro szybko robotę bo piwko mi się zagrzeje

Witam wszystkich
Dziękuje za tak szybką reakcję co do płyt. Oczywiście musimy się spotkać w Warszawie, jest okazja do małego zlociku
Będzie to przedsmak VI LOB .
Będę w poniedziałek na GG, teraz lece na pokazy lotnicze do Radomia. Do pogadania

Oczywiście popieram w 100%. Proponuję spokanko celem dokonania integracji grupy warszawskiej aby na zlociku wystąpić nie gorzej niż reprezentanci innych regionow.
Pzdr, Janusz