Jam nie wieczny student... czyli rozważania z braq laq

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakiś taki głupi przydomek "wiecznego studenta" się do mojego nicka przyplątał . Dlaczego nie mam "ładziarz" na ten przykład, tylko "wieczny student"? Jak to się zmienia? Czy to zalezy od liczby postów? Ile mam ich qrdeczka napisać, żeby zyskać inny przydomek?

trzeba zmienic zarzad motonews, mi tez sie nie podoba ten przydomek. i koniec kropka.

i mi i mi też

nabijcie tysiaka to bedziecie mlokosy
sam nie wiem jak ja nabilem tego tysiaka :/ chyba blad licznika

Qrdeczka, to nastukałeś więcej postów ode mnie...? A może "wieczny student" stoi w hierarchii postowej wyzej od młokosa . Zresztą... młokosem też nie chcę być . No ze względu na wiek .

Mówicie, że Zarząd tak określił... hmm... nooo... tentego... w sumie...eee... ten przydomek nie jest "głupi" może, ale... eeeee... "taki sobie" .

Mateusznia jak tak bardzo Ci się nie podoba status studenta to zapłać składkę, a uzyskasz miano Ładziarza

DEx

Qrdencja, ta Loża Szyderców tak jakoś szyderczo podchodzi do tematu . Teraz w dobie recesji (w tym także w Klubie, gdzie np. ograniczono liczbę spotów ogólnopolskich, na które składki były) formułę składki pewnie trzeba by zawiesić. Ja mogię płacić, ale uważam to na obecnym etapie rozwoju Klubu za co najmniej dyskusyjne rozwiązanie (jak ma sie 5 chłopa zebtrać na zlocie, to se 2 domki mogą zarezerwować bez potrzeby zaliczkowych składek .
A nie można tak jakos inaczej nazwać tych statusów; typu: "nieopierzony ptak", "stary wyjadacz", "miszczu" itakietam? Wieczny student miś się nie podoba i tyle. Demos kratos w wyrażaniu swego zdania .

[ wiadomość edytowana przez: Mateusznia dnia 2009-10-16 10:46:15 ]

Cytat:
2009-10-15 00:10:21, BA3_CCCP pisze:
trzeba zmienic zarzad motonews

.... ale całego?! ROTFL

Ja tam mogę być wieczny student - kibluję rok na uczelni i ponieważ lubię swoją uczelnię zamierzam spędzić na niej 10 lat.

Tobie przydomek faktycznie pasuje . Ale poczekaj... za chwilę będziesz musiał płacić za "wieczne" studiowanie.

U mnie się zgadza.

Miałem UKSW w Warszawie skończyć 2 lat temu ale jeden rok sobie, delikatnie mówiąc, odpuściłem a na drugi wziąłem dziekankę.

Za rok teoretycznie kończą mi się zniżki na PKS i PKP.

Cytat:
2009-10-14 12:07:30, Mateusznia pisze:
Jakiś taki głupi przydomek "wiecznego studenta" się do mojego nicka przyplątał . Dlaczego nie mam "ładziarz" na ten przykład, tylko "wieczny student"? Jak to się zmienia? Czy to zalezy od liczby postów? Ile mam ich qrdeczka napisać, żeby zyskać inny przydomek?

Góral wysilił się w dziale klubowym, czego i tak większość nie doceniła, ani nawet nie przeczytała...

Cytat:

No i wreszcie dmuchnał wiatr odnowy... Na poczatek zmiany dotknęły nasze statusy.
Obecne to:
Ładziarz - Dla ludzi płacących składki
Młokos - człowiek pojawiający się w klubie
Wieczny student - dla osób działających lecz niepłacących skladki
Kasiarz - Skarbnik
Loża szyderców - grupa 3mająca w Ładzie
Strażnik Texasu - moderator
VIP - osoba zasłużona dla klubu. sposób wyboru do dyskusji. Na początek wymyśliliśmy sobie MArtę Pabianice i Adasca... Ale wszystko przed Wami.

Statusy są do korekty, o ile znajdzie sie lepsza propozycja od istniejącej.
Nastęnym krokiem będzie weryfikacja wszelkich list klubowych oraz zmiana zasad w opłacaniu składek (pamiętacie? mamy takie cudo...).
Ponieważ klub się kurczy, to i grupa 3mająca w ładzie równiez topnieje. Po rezygnacji Zaxa i Rogacka obecny skład loży szyderców to Dex, Szeryf i ja.
Z racji iż niektórzy moderatorzy przestali dawać znaki życia, a tylko Sebioza wykazuje aktywność, ich obowiązki przejeliśmy ja z Dexem.

I to by było na tyle... na razie