(S)wiatełko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak jest ten drążek penisoidalny do zmiany biegów w afto, ma na swoim zwieńczeniu magiczny guziczek z literką S (od w wolnym tłumaczeniu "Szybciej"). Z tego co pamiętam choć pamięć i prostata już nie ta to przy włączonych światłach powinien się conajmniej żażyć. Mój jednak ciemny pozostaje i ani mignie. Czy powinien być podświetlony? Jesli tak, to jak zmienić pod przyciskiem żaróweczkę?
pozdro - zupper

Cytat:
Jak jest ten drążek penisoidalny do zmiany biegów w afto, ma na swoim zwieńczeniu magiczny guziczek z literką S (od w wolnym tłumaczeniu "Szybciej"). Z tego co pamiętam choć pamięć i prostata już nie ta to przy włączonych światłach powinien się conajmniej żażyć. Mój jednak ciemny pozostaje i ani mignie. Czy powinien być podświetlony? Jesli tak, to jak zmienić pod przyciskiem żaróweczkę? pozdro - zupper

"S" jak "Spier@#$%" na wybieraku jest tylko nadrukiem, więc wymiana żarówki nawet na stadionowy jupiter niewiele da w tym przypadku Przy intensywnym używaniu nadruk lubi się w końcu zetrzeć.

PS. hmm zastanawiam się dlaczego kształt wajchy wyglądającej jak płetwa kojarzy Ci się z penisem. Albo nie, nie chcę wiedzieć

Cytat:
2009-10-21 06:07:20, zupper pisze:

Zupper co Ty w nocy robisz że o tak bandyckiej porze nachodzą Cię takie pytania?

pewnie wstaje do pracy

i zamiast porannej kawy,musi być poranny post

Do pracy ide na 5..tragedia. Dobrze, że kluskofon zdąży się nagrzać

Cytat:
2009-10-21 17:49:37, zupper pisze:
Do pracy ide na 5..tragedia.

wstający trochę później łączą się w bólu

Cytat:
Do pracy ide na 5..tragedia.

Szczere wyrazy współczucia.....

Cytat:
Do pracy ide na 5..tragedia. Dobrze, że kluskofon zdąży się nagrzać

Ale przynajmniej nie uświadczysz stojacego miasta w jednym wielkim korku.