Bylem wczoraj na slovacji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
maja tam bardzo duzo ciekawych autek widzialem kilka malochow i kantów na slovackich blachach (dwa malczyki na polskich tez sie przyszwedaly) jednego Fiata 600, dwa 127, pozatym sporo ład tam jeździ tych starych z chromkami , aż miło popatrzeć szkoda ze aparatu nie miałem

Witam Ja w lipcu byłem w Czechach. Widzaiałem jednego Malucha. Za to same PANDY 750cc. A teraz się wypowiem na Temat czeskiego tuningu. Ludzie, czesi to totalne bezguścia. Same skody 105 lub favorit. a tuning polega na dołożeniu spoilera ( obowiązkowo w innym koloże niż reszta fury) dołożeniu kupy plastiku ( obowiązkowo połamanego), zakonserwowaniu płatów rdzy (obowiązkowo z wielką dziurą na środku) a silniki??? kawał rury z wydechu ( raz widziałem nawet kawałek rynny ogólnie przypomina syf na 4 kołach. Cieszę sie ze jestem polakiem Ps Ale za to drogi to maja tkie że ja pierd....... dla obniżonego malana jest to raj na ziemi))

No na drogi to mogliby się z nami zaminić

Cytat:
Same skody 105 lub favorit. a tuning polega na dołożeniu spoilera ( obowiązkowo w innym koloże niż reszta fury) dołożeniu kupy plastiku ( obowiązkowo połamanego), zakonserwowaniu płatów rdzy (obowiązkowo z wielką dziurą na środku) a silniki??? kawał rury z wydechu ( raz widziałem nawet kawałek rynny ogólnie przypomina syf na 4 kołach.

Mi to przypomina polowe tuningowanych maluchów po wsiach

Tak prawda ze u nas wiele osób dresuje malucha - za to nie raz będac na słwoacj iwidziałem tez dobre skody - ladnie zrobione - zalezy od kasy.

RYNNY