[S] dół silnika lancia hf 1.6 turbo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam na sprzedaz pozostałosci po silniku lanci hf 1.6 turbo przednionapedowy motor moc 132 konie ale konkretnie co zostało
Blok cały kompletny 100 zł
Pompa oleju 50 zł
Altek 50 zł
Rozrusznik 50 zł
Wał korbowodowy od 2.0 z panewkami 150 zł nominał
Tłoki z korbami 200 zł wymiar 80 mm jezeli dobrze pamietam
kolektor wydechowy pod turbo podpasuje do fiata 132 131 z silnikiami dohc jedynie trzebya byłoby go delikatnie skrócic coby nie szedł tak nisko
za calośc czyli wszsytko co zostało opisane wezme 350 złoty do targu silnik do obejrzenia w łodzi nie posiadam do niego wtrysku ani głowicy wiazki tez juz nie ma
Mam również graty do fiata 132 mianowicie głowica kompletna po polerowaniu kanałów zabielaniu oraz planowaniu z wałkiami cena 150 zł oraz wał korbowodowy 150 zł nominał z panewkami ceny do negocjacji zdjecia dopiero w niedziele wszelkich informacji udziele na priwa pozdro

jakies foto?

Fotki beda najwczesniej w sobote pozdro

To ja jak by coś na wał do 2.0 się piszę...

to ten 1600 bez turba z allegro? potrzebuje od tego motoru podstawke filtra oleju, taka z filtrem wkrecanym od gory i z wyjsciem na chlodniczke oleum, masz ta czesc na zbyciu ? na zdjeciu widzialem ze byla

a i jeszcze widze ze skrzynia do tego byla, masz ja tez na zbyciu? jesli tak to czy ma dolny czy gorny mechanizm wybierania biegow?

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2009-11-13 21:35:21 ]

Tak to ten z allegro obie te rzeczy mam wiecej info Bart masz na privie pozdro

jakis link? bo niemoge znalezc

aukcji juz nie ma dlatego jej nie mozesz znalezc

A wiec tak niestety ale wał dohca 2.0 dzisiaj został sprzedany ale mam pozosałe czesci mianowicie wał korbowodowy 1.6 turbo z wklesłymi tłokami korbowodami brakuje tylko głównych panewek cena za całosc 350 złoty same tłoki 200 sam wał 150
Koło zamachowe odchudzone do dohca 100 zł odchudzenie o jakies 2.5 kg wzgledem serii
blok silnika 1.6 w stanie dobrym z natryskiem oleju na denka tłoków cena 150 złoty
Głowica 2.0 dohc zrobiona na tip top nie zakładana na auto 150 zł
podstawka pod filtr oleju z filtrem mocowanym od góry z wyjsciem na chłodnice oleju cena 150 zł
skrzynie biegów z mechanizmem górnym 150 zł to info dla Barta
alternator 50 zł
rozrusznik 50 zł
miska olejowa do dohca 1.6 turbo lub 2.0 nie rózni sie praktycznie niczym
Pompa oleju napedzana z wału korbowodowego cena 80 zł
kolektor wydechowy pod turbo 50 zł pasuje idealnie do głowicy 2.0 dohc z tylnionapedówki dorzucam zdjecia dla zainteresowanych moge zrobic dokładniejsze gdyz te sa robione chujowym aparatem

dodaje zdjecia w galeri na fotosiku za chwile równiez pójdzie w ruch aledrogo znajdziecie tam wszystkie czesci które mam na zbyciu http://michael76.fotosik.pl/albumy/707808.html pozdrawiam

Cytat:
Głowica 2.0 dohc zrobiona na tip top nie zakładana na auto 150 zł

Co to znaczy? Co było robione? Wstępnie jestem zainteresowany.

niestety głowicy juz nie ma głowica miała zmienione zawory na te z cromy zabielane kanały polerke oraz plan i pasowanie do kolektorów ale juz jej nie ma przykro mi

poprosze o dokładne wymiary koła zamachowego, średnica, rozstaw śrób na mocowanie do wału i na docisk, no i jaka tarcza oczywiście... wstępnie przyklepuję ofkoz

poszedł priv

Koło zamachowe juz poszło reszta dalej aktualna

do góry cały czas na sprzedaz wiekszosc gratów poza kołem zamachowym pozdro

to są części z silnika gaźnikowego czy wtryskowego ? chyba ze nie ma różnicy jeśli chodzi o pompę oleju

to czesci z wtryskowca wiec pompa oleju inna

smok jest inny (niezamienialny niz w gaznikowcu)
miska rowniez inna trzeba dowiercac otwory i przeklepywac by weszla miska RWD

To jest silnik z wtryskowca i wszsytko jest nowego typu ale pompa oleju np napedzana z wału nie jest problemem bo mozna ja w łatwy sposób dostosowac do dohca gaznikowego z tylnim napedem cały czas mam blok wał tłoki korby natrysk oleju na denka tłoków podstawke z filtra z wyjsciem na chłodnice itd pisac beda promocje bo musze sie tego badziewia pozbyc bo miejsca brakuje mam tez altek rozrusznik i inne pierdoły pozdro