Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() CALEE3MIASTO LOB NET MEMBER 2x SENATOR B Gdańsk/3-Miasto | 2007-11-27 09:21:25 Po usunieciu katalizatora (nie swtawialem strumienicy) i zamontowaniu ostatniego tłumika przelotowego "turbo" autko stało sie bardziej "żwawe" i płynniejsze. A jesli chodzi o dzwiek wydechu to nie ruczy wielkim basem lecz rzaczej wydaje z siebie metaliczny pomruk. |
Solltys LOB MEMBER v40 przeddzidzie | 2007-11-27 10:39:11 Po prostu BOMBA - lece wycinać.... |
![]() srubek opel omega b ketrzyn | 2007-11-27 15:56:45 poczekaj jak ci wyjara ostatni tlumik to nie wytrzymasz od huku |
![]() BartekMV6 OMEGA A 2.0 & B(FL) ... Głogów | 2007-11-27 18:02:08 hehe...jakby ze dwie diody zamontował i neona pod podwozielm to bym mu 170 pokazalo na hamowni... ;P |
![]() admeen LOB MEMBER już nie hybrid :) Gdańsk/Elbląg | 2007-11-27 19:34:19 Kwestia jest ile mial przed zastosowaniem tych "bajerow", a nie ile wyskoczylo po. Zawsze powinno sie robic przed i po, zeby wiedziec jakie sa efekty. |
![]() fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2007-11-28 08:37:32 ja sie dałem namówić w 2.0 16 na strumiennice i .....
gosc co mi wycinał katalizator zrobił mnie w huja , delikatnie mówiąc , że niby jest zatkany , co sie potem okazało , g.. prawda ![]() kata mi nie oddał więc 300 pln w plecy . no niewiedza kosztuje. mało tego za strumiennice skasował 100 z montażem , ah jakże był wściekle szybki kurowóz ... poza dzwiękiem z kosmsu nic sie nie zmieniło , no chyba w psychice że teraz jestem szybki i wściekły.po 3 miesiącach jadą c a4 ze stałą prędkością 180 kmh od granicy niemieckiej do samego wrocławia , okazało sie żę ze strumiennicy wydmuchało jakieś waty i szmaty, więc 100 poszła sie walić , w dodatku zatkało mi ostatni wydech , auto przestało jechać, więc kolejny katalizator używany z angola 300 plus montaż 50 i reasumując jakies 800 pln w plecy.......... nie ciśnijcie bajek o cudzie strumiennicy , z gówna sie bata nie wykręci . jak wam mało mocy to polecam 3.0 a nie strumiennice, tylko sie tłumikarze z nas śmieją ![]() ![]() ![]() |