Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
maniek0012 Był Essi jest Focus ... Tarczyn | 2009-11-17 11:40:19 Witam Panowie.Odkąd mam mojego drugiego essa ograniczniki w drzwiach sprawiaja problemy.Ale tylko w przednich.Po pierwsze ciezko chodzą, po drugie slychac je przy otwieraniu i zamykaniu, po trzecie...... wkurza mnie to. Ile tam wlalem plunow,smarow to juz nie wiem.Zaden specyfik od WD 40 po BERNA nic nie daje.Jak to jest zbudowane, czy to sie juz nadaje do wywalenia czy jak?Jak to zdemontowac, trzeba zdejmowac tapicere czy da sie od zewnatrz.Powiem raz jeszcze smary itp. nic nie pomagaja |
maniek0012 Był Essi jest Focus ... Tarczyn | 2009-11-17 11:56:18 moze zle to okreslilem ogranicznik.Jest to ta czesc ktora lezy po srodku miedzy zawiasami gornym i dolnym i chowa sie do srodka drzwi.Po odkreceniu od "framugi drzwi" i nasmarowaniu nie chcialo mi sie to schowac czyli jest jakos zuzyte, wiesz juz o czym mysle?Co z tym zrobic, latwo sie to wyjmuje?
link do aukcji z tym badziewiem i tak to wyglada http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=789670086 [ wiadomość edytowana przez: maniek0012 dnia 2009-11-17 11:59:06 ] |