[126]moje dziecko w trakcie i po lekkim odswiezeniu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak bylo w trakcie przygotowan do polozenia nowego lakieru:

a tak juz po poskaldaniu wszystkiego do kupy

no i jak sie podoba?

fajowo wyszło

ladny ladny
ciekawe kto ci go tak aldnie wymalowal

Pomalowany ładnie Ale mi osobiście czarne malce jakoś nie podchodzą.

zmien "galanterie" na boczkach drzwi na klasykową - lepiej bedzie.

ale foty lipiaste... daj znac to sie umowimy na sesje tu gdzies w mydlnikach

ksiaze jesli tylko masz takowa to czekam na wiadoimosc

a co do sesji krauzerku to mozemy sie umowic nawet dzisiaj kolo 18?

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-09-14 12:21:40 ]

No fajny, środek bardzo ładny. Ale jakoś jak dla mnie czarny na maluchu to niebardzo.

KLASA!! widze ze klameczki sie swieca

super.tylko kiera ci nie pasuje.aluminiowa by sie przydala...

Ładniutki , tylko te motocyklowe (czy cus) lusterka mi niezbyt leżą. Myślę że ładniejsze byłyby chromówki z Łady. No i na fotkach nie moge się dopatrzyć - mam nadzieję że oba kubły i pasy sa takie same? Bo nic bardziej nie psuje wyglądu wnętrza niż dwa różne fotele lub pasy

andrzeju wlasnie te lusterka mu dodaja klimatu w kazdym razie wg mnie a kubelki i pasy sa takie same.

Wypas , ale środek najfajniejszy i tak

-----------------
--=RACE TECH=--

Po problemach z kompem i logowaniem powracam do tematow
Maluszek jest fajny,srodek tez ladnie zrobiony ale...znaczek ABARTH-a daje wg.mnie najwieksza satysfakcje pozatym,ile wlozyles w niego kasiory i czasu...nie liczac zniszczonych elementow ciala(pociecia,zadrapania itp ) Ale mysle,ze felgi z rekinka stalowki biale by raczej bardziej pasowaly do baczka Moze dlatego,ze ja sie na takie czaje

Przepraszam ze sie wtrace i robie OT ale chcialem zapytac HEMIGTX-a co to za skoda 105 s GT pozdro pozdro od skodziarza

zaczepisty !! strasznie podoba mi sie to zdjęcie:
jakby go troszke jeszcze z przodu niżej, ewentualnie tył wyżej coby prosto było to wypasik.. ale ogólnie pełen respect bo autko ładniutkie

Maly dokładnie. To zdjęcie wypasik. A raczej brzdąc wypasik. Środek bardzi fajnie zrobiony. Naprawde furka świetna. Mnie niepokoją tylko kliny do szyb. One są z żółknięte czy mi się w oczach pierdzieli ?

kliny są zżółkniete na maxa.. aż się skurczyły na dlugosci troche
zrobilismy dzisja maly zlocik i zapodam niedlugo fotki byłem ja(krauzer), pterock i korozja mój maluch dopiero sie restauruje więc nie zobaczycie go na zdjęciach

[ wiadomość edytowana przez: KrauzeR dnia 2005-09-12 22:55:33 ]

Fajny Bąkers. Srodeczek naprawde ladniutki. Podoba mi sie coz wiecej napisac. Fele spoko, ladna gleba, Wszystko gicior

Super maluszek, bardzo mi się podoba. Ogólnie nie widzą mi się czarne malce ale ten naprawdę daje radę