Sprzedam dużo części z omegi 3000

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, mam do sprzedania dużo części z omegi 3000 24v wszystko co potrzeba proszę pisać na priv lub tutaj ceny do dogadania. Wnętrze plastiki prodi zderzaki silnik skrzynia itp co kto chce

Mam też koła 17" z oponami z przodu 235 stan bdb tył opony 255 wewnętrzna strona zdarta. z oponami 2200zl bez przednich opon 1800zl zdjęcia na maila jak ktoś będzie chętny. Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: KlakierOMA dnia 2009-09-30 23:17:50 ]

Nikt nic nie potrzebuje? żadnych plastików? lamp tapicerek zderzaków progów? Silnik w bdb kondycji skrzynia szpera? fotele kanapa szara? ceny do uzgodnienia odbiór osobisty zawsze taniej będzie

Dobrze by bylo, gdybys zapodal jakies fotosy.

dokladnie porob fotki calosci Kto wie moze cos z tego bedzie

Porobie jutro i zapodam

Cytat:
2009-10-03 02:34:03, fatboy82 pisze:
dokladnie porob fotki calosci Kto wie moze cos z tego bedzie

http://img35.imageshack.us/gal.php?g=dsc01141u.jpg Zdjęcia

[ wiadomość edytowana przez: KlakierOMA dnia 2009-10-05 11:44:00 ]

Felgi za 2000zl z oponami, silnik bdb kondycja 130tys przebiedu nie zjada oleju zalany 10w40 GM i ile bylo wlane tyle jest 1500zl, skrzynia 500zl, szpera 200zl, fotele i kanapa 300zl, progi mam 3 szt 30zl za szt., tylny zderzak 150zl ,przedni tez 150zl, lampy 120zl szt lampy tył 100zl 2szt, tunel wraz z podłokietnikiem 100zl, boczki mam 4szt tylnych czarnych 50zl szt. i tylko lewe przednie czarne 50zl szt. nie wiem co tam jeszcze włączniki tylnej szyby przeciwmgielne itp 10zl szt. licznik z przebiegiem 130tys 80zl jak ktoś coś będzie chciał albo dowiedzieć się ceny niech pisze. Pozdr.

Można ponegocjować jak ktoś brał by więcej części

Jakie felgi za te 2000 zl ?

wystaw tą omegę od 1 zł na licytacji i ciesz się z dobrej ceny i nic nie robienia !! wyciąganie silnika skrzyni dyfra i całej reszty to nie 5 min - nie zapłacona robota
ładne foto i uczciwy opis powinny kogoś skusić
ile chcesz za całą??

Nie wiem, nie mam pojęcia ile moge za to dostać tam jest naprawde dobry silnik.

Cytat:
2009-10-11 09:27:37, Soczewa pisze:
wystaw tą omegę od 1 zł na licytacji i ciesz się z dobrej ceny i nic nie robienia !! wyciąganie silnika skrzyni dyfra i całej reszty to nie 5 min - nie zapłacona robota ładne foto i uczciwy opis powinny kogoś skusić ile chcesz za całą??

mysle ze około 4 tys - ale to tylko moje zdanie

Skąd taki pomysł, aby rozkładać ją na części?? Szkoda łamagi.

Nelson - dokładnie to samo mówie
szkoda auta - lepiej ją sprzedać w całości

A jest ktoś może chętny? żeby w całości zabrać z forumowaiczów? Jak ktoś jest chętny to niech zaproponuje rozsądną cene może się dogadamy. Autko tylko na lawecie albo przyczepie do zabrania brakuje pompy paliwa i świec po za tym chyba wszystko jest troche rozbebeszony srodek no i wgniecione prawe drzwi wraz z podłogą dach cały. Pozdrawiam jak coś to na priv aha przegląd i ubezpieczenie jest jeszcze na sporo miesięcy

to chyba już zaczołeś rozbierać - wystaw na allegro i opisz dokładnie
nie na otomoto tylko na licytacje
uważam osobiście to za najrozsądniejsze rozwiązanie, bardzo nakombinowałeś z tymi omegami 3000 , serial trwa nadal więc chyba najlepiej będzie poddać się licytacji

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=766409737 to link do aukcji zapraszam do licytacji

a to niezły trup jest
jak dla mnie to nie ma sensu tego naprawiać ale są kolesie którzy nie takie banany naprawiali
no nic - dobrze, że pokazałeś co i jak ale moim zdaniem żle to wygląda

No i dlatego mówię ze lepiej na częsci

Cytat:
2009-10-17 12:04:10, Soczewa pisze:
a to niezły trup jest jak dla mnie to nie ma sensu tego naprawiać ale są kolesie którzy nie takie banany naprawiali no nic - dobrze, że pokazałeś co i jak ale moim zdaniem żle to wygląda

DO końca aukcji jeszce tylko 3 godziny zapraszam do licytacji!