[S] Części 126p (laminaty), CC, 4 felgi GM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam na sprzedaż przednią i tylna klapę oraz drzwi pasażera do 126p wykonane z laminatu. Elementy te pochodzą z auta startującego w rallycrosie więc by trzeba było trochę popracować nad ich estetyką. Klapy - po 60zł, drzwi - 100zł

Zbiornik paliwa kompletny z pompą + dodatkowo pompa do Cinquecento sporting
Zbiornik 70zł, Pompa 30zł

4 felgi (stalowe oczywiście) z poloneza, na dwóch opony zimowe 175/70/R13 (jakieś 4mm mięsa)
Cena za 4 felgi i opony - 60zł

4 felgi stalowe astra, kadet, corsa 2x 4.5 cala et 49 r13 oraz 2x 5.5 et49 r13 oczywiście 4x100
Wzór takie jak te w takim samym stanie:
http://moto.allegro.pl/felgi-opel-astra-kadet-corsa-5-5x13-et49-4x100-i1321576819.html
Cena 80zł

4 sprężyny do 126p: dwie cięte o 3/4 zwoja oraz dwie cięte o 1 zwój (+ gumy usztywniające)
Cena za cięte o 3/4 30zł, za cięte o zwój 35zł.

Wszystkie części z CC 900 - jeśli kogoś coś interesuje to pytać na pw.
Sporo części ze 126p: dwa silniki (jeden z prądnicą), fotele lotnicze, kierownice... Pytać, trochę tego mam, mogę poszukać w garażu.

[ wiadomość edytowana przez: Vendorowicz dnia 2010-12-31 14:51:50 ]

biore obie pokrywy( maska i klapa)

Jakby kolega zrezygnował z klap to jestem drugi w kolejce ;]

Przyklepie drzwi

jeżeli Milten się rozmyśli, to jestem chętny na te drzwi

Jakby koledzy się rozmyślili to biorę dwie klapy na 100%. Kasę mogę wpłacić choćby zaraz.

jeśli są te drzwi dalej aktualne to biore

Pierwszy chętny na klapy był Hell a na drzwi Milten.
Ktoś pytał o pęknięcie na przedniej klapie - jest ono już ładnie zalaminowane i otwory na zapinki chyba też.
Obecnie jestem na urlopie i wracam dopiero 10 stycznia, tak więc dopiero wtedy będę mógł zrobić zdjęcia no i wysłać przesyłkę.
Koszty przesyłki są mi jeszcze nie znane, dowiem się w wolnej chwili.
Chyba, że ktoś jest chętny na odbiór osobisty, to jest taka możliwość.
Miejsce ewentualnego odbioru: Korzybie koło Słupska lub po 10 stycznia - Korzybie, Słupsk lub Gdańsk

Ps. Felgi z poloneza już nieaktualne.

[ wiadomość edytowana przez: Vendorowicz dnia 2011-01-01 19:55:01 ]

I jak tam sprawa wygląda z klapami ? Kolega Hell jest dalej zainteresowany ? Jeżeli nie to mogę zaraz wpłacić kase ;]

Witam!! Jest możliwość kupna samego pływaka z pompy do CC sportinga jeśli oczywiscie jest sprawny POzdrawiam

Jesli nikt nie lyknie drzwi to biore i odbieram sam na terenie triojmiasta

przydalaby mi sie tez pokrywa rozrzadu od 899

Drzwi już są pewne

Ma ktoś kontakt do Vendorowicza? Bo wrzucił temat, zajawił ludzi i to by było na tyle...

a no wlasnie mam ten sam problem... jakis nr tel albo cos?