Co z Wami jeździ na lusterku?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie: co Wam wisi na lusterku? U mnie od początku esperaka jest to Stonek (męska wersja stonki ziemniaczanej).

temat proszę traktować z przymrużeniem oka

Pozdr.

Kurde-prawie jak na zdjęciu .Cały TY !

nic

tepie takie zachowania jak tylko moge

rozprasza i ogranicza pole widzenia

powaznie

kurz

Płytka DVD Double Layer - pochłania do 8,5 GB danych wysłanych przez fotoradary i ręczne suszarki - niestety nie działa na lasery. Wkrótce założę Blu Ray, który już wyłapuje lasery.
No i oczywiście standardowe dodatki, czyli:
- kostki z bluledamy
- 2 choinki-śmierdzinki
- medalik
- okulary przeciwsłoneczne

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2009-09-30 07:37:20 ]

U mnie od początki i odkąd pamiętam jak jeszcze nie był mój jeździ Słoneczko takie żółte z oczkami, noskiem i buzią uśmiechniętą.
Jest małe to i nie przeszkadza.
Między szybą, a tym co to lusterko się trzyma do szyby jest karta telefoniczna z wizerunkiem Jana Pawła Drugiego. Karta z lat 90.

a ze mną jeździ Anusiak z Włatcuf Móch

U mnie nic nie jeździ na lusterku. Za to zza tylnej szyby przytakuje wszystkim głową.... triceratops

na gumce podwieszona grucha od CB-radia - najlepsze miejsce zawsze pod ręką, nie trzeba szukać...

W Corsie (żabie) jezdził crazy frog, w Saabie miałem przez jakis czas trupią czache.. teraz chwiliwo nic... szukam cos oryginalnego...

Cytat:
2009-10-01 19:56:26, Czarek_Rej pisze:
szukam cos oryginalnego...

Najoryginalniesze jest samo lusterko.

Cytat:
2009-09-30 16:53:03, syndoktora pisze:
a ze mną jeździ Anusiak z Włatcuf Móch

u mnie tez chrzesnisca przywlaszczyla w castoramie hehe, do tego 5 lub 6 choinek

Cytat:
2009-10-01 20:59:37, adamesce pisze:
do tego 5 lub 6 choinek

No to wjoha się robi powoli!

U nas też czyściutko i schludnie

nie wiocha tylko kolory teczy wiocha to kostki na lusterku

Ja mam płytę winylową

szukam kostuchy... macie ktos szkieletora w wersji mini pod lusterko ??
Dodatkowo szukam maskotki ŁOSIA na tylną półke... bede wdzieczny za namiary...

Cytat:
2009-10-02 19:51:51, DeeJay pisze:
Ja mam płytę winylową

Mało ekonomiczna. Duża i raptem 600 MB danych potrafi wchłonąć. Pozostaje czekać, jak suszarki i fotoradary w MP3 będą nadawały

Ja dam przykład trocę z innej beczki...

Dziś pod moim wydziałem w Gliwicach widziałem samochód który na haku miał głowę lalki jakiejś, była bez oczu i miała rozczochrane włosy

Rodem z laleczki Chuckie

A tak wracając do tematu u mnie nic nie wisi. Miałem swojego czasu na desce rozdzielczej pana kartofla ale się rozpadł więc jeździ w podłokietniku jego miejsce zajął GPS ale klej się odkleił i teraz znowu wrócił na szybę

Na lusterku to standardowo choinka zapachowa , natomiast przy prawej osłonie przeciwsłonecznej dwa małe serduszka