| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2009-11-13 19:17:32 Odświeżę trochę wątek, ponieważ u mnie też pojawił się na wyświetlaczu napis "CDC SAFE". Mam radio CCR 2006, czyli niby radio ze zmieniarką razem, chociaż razem to one są skręcone tylko ze sobą i tworzą 2DIN. Jeszcze dzień wcześniej słuchałem cd aż miło i w którymś momencie, nie wiem dokładnie kiedy pojawił się ten napis.
Czy ma ktoś na to jakieś rozwiązanie?? |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2009-11-21 00:19:48 Odpowiem sam w takim razie, bo załatwiłem sprawę.
Szukamy uznanego punktu Car-Audio w swoim mieście. Jedziemy tam. Jak facet, do którego mówimy, odpowiada z uśmiechem na ustach , żeby przynieść, bo dokładnie wie o co chodzi i zrobi tak, że to się już nie powtórzy, to przywozimy na umówioną 17.00 i odbieramy radio o 9.00 następnego dnia. Cena 60pln. W cenie - wylutowanie starego eeproma, zaprogramowanie nowego, wlutowanie, czyszczenie soczewki, regulacja lasera, żeby czytał jak ta lala, ogólna konserwacja sprzętu (nasmarowanie trybików itp). CD mi działa, jak nigdy dotąd - odczytuje płyty szybko i na żadnej dziurze mi nic nie przeskakuje. Pozdrawiam. |