[k] cztery alufelgi do mini 10cali

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
J.W. Potrzebuje do lawety.

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2009-11-24 12:22:43 ]

mam takowe, szerokość 5" sądząc po wadze to są z dodatkiem magnezu firmowane przez Dunlop'a, dwie sztuki są po "szkiełkowaniu" zresztą wszystko widać na fotkach:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
jak jesteś zainteresowany to wal na priva

śliczne, a nie szkoda do lawety?
jeżdżę czasami lawetą na 12, takie opony jak w melexie, i co drugi wyjazd opona do wymiany, czyli 350-450 zł.

po co do lawety takie malenkie kola? przeciez to pewnie ma zadna nosnosc:|

do lawety to polonezowe gówno na pełnowymiarowej trzynastce - albo jeszcze lepiej 14 - a nie takie ładne felgi śmieciem psuć... szkoda by mi było jakby ta laweta zładunkiem na tych felach pierdykła w polską dzioooooooooooooooorę w drodze. lipa nie???

Żeby nisko stała? i dało się wjechać niskim autem bez 5 metrowych najazdów ?
Są specjalne 10 do lawet, nośność ok. 700kg

dunlopy d1 sa ze zwyklego alu, sa lekki ebo sa male

jaqo - bierz je bo do zadnego fajnego miniaka nie da sie ich wsadzic ( nie mieszcza sie w nie zadne sensowne hamulce tarczowe poza totalnie zabytkowymi tarczami 7' )

poszedł priv

tak z ciekawosci te felgi da sie wsadzic do malczana??? bo gdzies widzialem jakies fotki maluszka na 10calowych koleczkach

ooo poldek ma set roznokolorowych ateesow

a własnie ze nie te kolorowe to dunlopy
a czy sie da do malca to
sa debile co wkładają ale czy to ma sens? warunki nie pozwalają na testy ale zajebiście wygląda a to juz cos

[ wiadomość edytowana przez: poldrive-126 dnia 2009-11-24 21:02:30 ]

[ wiadomość edytowana przez: poldrive-126 dnia 2009-11-24 21:03:26 ]

[ wiadomość edytowana przez: poldrive-126 dnia 2009-11-24 21:04:38 ]

Pewnie tu widziałeś i dlatego Poldrive wysmarował priva

Cytat:
2009-11-24 12:22:30, jaqo pisze:
J.W. Potrzebuje do lawety. [ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2009-11-24 12:22:43 ]

jago do lawety masz na allegro całe koła z oponami z profilem c te z mini sa za waskie bo maja 5" a opona z profilem c to 205/50 a samych opon nie sprzedaja z felga jeden ciul

tylko sie nie bijcie :
allegro 10''

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Pavlus plus za myslenie, jedyny co mnie rozumie.
ja sie nie bije, dopiero tu zajrzalem, bo caly czas tne i spawam ta lawete. Chwytam te z allegro bo tanio mi puscil.
Poldrive ogarnij sie bo troche nie fair grasz. Nie mow mi prosze co ja potrzebuje? Jakie 205 do dwuosiowki z jakimis stalowkami?
Grejt okazuje sie ze nie wiem co chce

13 z poloneza? 14tki? Łooo matko
Laweta ma prawie 40 lat i jakos do tej pory jezdzila tysiace km na 155 na costam na 10tkach, i nic jej nie jest. Nie chce miec ochydnej krypy tylko ladna lawete Jaka nosnosc? To ma wozic bugstera, kanta wyscigowke, malucha, 500.
Ciekawe jak ja wjade tym

na lawete na 13 z balonowymi oponami z polda Zapewniam ze wiesza sie na kazdej dostepnej w wyporzyczalniach lawecie.
Dodam ze moja ma zawieszenie, kola 10 i jest meeega niska.
Furiosus - co to znaczy smieciem psuc? Remontuje lawete, nie chce jej robic na typowa krype, ma dostawac standardem do samochodow ktore na niej jezdza. To ze 90% przyczep w Polsce wyglada jak kupa poklejona kondomem to juz nie moja wina ja tak nie lubie

Ale i tak was kocham

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2009-11-26 00:35:05 ]

no dobra prezes jak zobaczyłem co tyna nią chcesz pchać to Cię... (ło matko bosko, kurwa jego mać) rozumiem... może jeszcze byś sobie htdraulikę zrobil bo to "COŚ" faktycznie mega niskie jest

Piękne felgi!

-----------------
http://plepleple.pl

tak z innej str.
wiesz że laweta musi mieć opony z homologacją cięzarową ?
kolejny powód żeby zabrać d.r. , ba są trole które sprawdzają czy felga ma właściwą nośność

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2009-11-26 09:44:42, mar125 pisze:
tak z innej str. wiesz że laweta musi mieć opony z homologacją cięzarową ? kolejny powód żeby zabrać d.r. , ba są trole które sprawdzają czy felga ma właściwą nośność

łeee tam Musi miec ciezarowa czy musi miec odpowiednia?
Furiosus - tam nie ma hamulcow z przodu zeby lzej bylo a ty chcesz tam hydraulike wsadzac?

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2009-11-26 10:18:27 ]

Cytat:
2009-11-26 10:16:42, jaqo pisze:
Furiosus - tam nie ma hamulcow z przodu zeby lzej bylo a ty chcesz tam hydraulike wsadzac? [ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2009-11-26 10:18:27 ]

nie mówiłem o "TYM" tylko o lawecie