Tuning espero- pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam... znalazlem w necie taki filmik.... jak mozna zrobic cos podobnego?

http://www.youtube.com/watch?v=UYYdadSYnC8&feature=related

Po 1 - link powinien wyglądać tak

Po 2 - mi to wygląda na efekt specjalny w filmie, a nie faktyczną instalację w samochodzie

-----------------
..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::..

Nie tylko wygląda, ale wyraźnie autor opisał
"Using EditStudio demo to get Kitt's scaner. using flashing taillight. On my Daewoo Espero "

Majkel Night & Kit

Cytat:
2009-11-28 15:30:29, adrian05031991 pisze:
jak mozna zrobic cos podobnego?

Chłopie, kup sobie za tę kasę piwo i nie rób odpustu...

takie rzeczy oczywiscie do kupienia na allegro
night rider 1
night rider 2
jak ktos chce miec espero-kitt

[ wiadomość edytowana przez: Wojtas98 dnia 2009-11-28 18:47:30 ]

[ wiadomość edytowana przez: Wojtas98 dnia 2009-11-28 18:49:35 ]

Cytat:
2009-11-28 18:38:23, pyrekcb pisze:
Chłopie, kup sobie za tę kasę piwo i nie rób odpustu...

genau
z drugiej strony piwo ostatnio marne robią a co bajer to bajer

Jejku! Co to ma być? Knight Rider czy Back to the Future... obojętne... wjoha i tyle!
A piwo to polecam z browaru Amber, albo z www.browamator.pl

E tam zaraz wiocha , tylko kolor niech zmieni na intensywny niebieski i niejeden ktory bedzie jechal przed nim jak to wlaczy obleje sie potem i usunie na pobocze

Moze byc ciekawie jak ten przednim tez bedzie mial cos podobnego tylko na dachu I kto sie wtedy spoci/

Cytat:
2009-11-29 19:19:03, dd4422 pisze:
Moze byc ciekawie jak ten przednim tez bedzie mial cos podobnego tylko na dachu I kto sie wtedy spoci/

W dzisiejszych czasach nie musi mieć koniecznie na dachu. Może być za tylną szybą albo z przodu pod zderzakiem

Co do pomysłu: Jak dla mnie to beznadziejny pomysł. Nie do końca wiem czemu miałoby to służyć Żebym czytał to na forum Golfa II i III to bym zrozumiał, ale tutaj to nie pasuję zupełnie

Cytat:
E tam zaraz wiocha , tylko kolor niech zmieni na intensywny niebieski i niejeden ktory bedzie jechal przed nim jak to wlaczy obleje sie potem i usunie na pobocze

Sprawdzałem kilka razy. Działa pozytywnie.

Pewien koleś nawet wrócił się po wyrzuconą przez siebie byle gdzie butelkę i wrzucił ładnie do kosza.
Można można, no a druga sprawa, że można zatrzymać nie oznakowany radiowóz to musiało by być przykre

Cytat:
2009-11-30 17:51:13, Ikarus260 pisze:
Sprawdzałem kilka razy. Działa pozytywnie.

Widząc złomero czy sralucha z blulampkami