125p kombi......KLASYK

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
..jesli macie namiary na takowego, prosze slijcie je do mnie;]

poza tym wklejajcie wszystkie foty klasycznych kombiaków;]...mowa oczywiscie o 125;]

mi było dane zobaczyć Seata (Fiata) 125 kombi. niestety nie mam fotek bo właśnie kierowałem i zdążyłem tylko się wychylić zza okna i obejrzeć tył. CUD MIÓD MALINA

a ja widzialem takiego w Krakowie w jednej z uliczek kolo rynku, byl czerwony, calkiem ladny i mial niestety MRowe kierunki i nadkola z przodu. przednia krata byla chromowana a wnetrze tj w klasyku

też widziałem tego kanta koło rynku /no chyba, że są tam takie dwa /. blisko niego stał też maluch klasyk-totalny wypas

we wczorajszym odcinku "Na wspolnej " na TVN grasl taki czerwony...niestety mial stluczke i mowieli na niego złom...

wczoraj leciał w TV jakiś kubański film...i...125p tam występował a może nawet kilka nie oglądałem całego tylko fragment...od ojca dowiedziałem sie że na kube exportowali kanciaki... państwa zachodnie dały embargo a my jako komuchy słaliśmy tam różne wynalazki...prawdopodobnie odbywało sie to przy udziale sąsiadów z za wschodniej granicy

strus mial ladnego kombi, przerobionego jak moj ale ostatnio wjechala w niego towarowa KIA i auto na kasacje, dach zalama sie w 2 miejscach i przestawilo drzwi od strony pasazera

Widziałem go z wgniecionym tyłem,nie da się go uratować

Cytat:
2003-08-27 21:03:46, danield pisze:
Widziałem go z wgniecionym tyłem,nie da się go uratować

uratowac moze i by sie dalo ale to jest nieoplacalne....wymienic trzeba by:
dach(zalamany w 2 miejscach)
podloga zalamana w bagazniku w dol
drzwi z prawej strony przestawione
podloga jest tak przestawiona ze az resor jest jak z katownika, ponoc jezdzi sie strasznie!

jezdzi dopoki ma dowod a potem papa