Alternatywa dla bialych zegarow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jednym sie to pewnie podoba innym nie..rzecz gustu..mi sie podoba

no ladne cacko
a jaka fajna czysta szybka

no to opowiadaj jak to zrobiles zanim Bogdan 1 to zobaczy bo si ebedzie dopominal ze nie chcesz powiedziec

Mnie sie podoba! Ja chce! Jak to zrobiles, opisz lopatologicznie

tu jest odpowiedz http://dido.win.pl/shop/shopping/?id=54 reszte kazdy sam wykombinuje a jak nie to wytlumacze pozniej technikalia

Mi się dużo bardziej podoba taki patent niż całe białe zegary...
Białe są takie typowo dresiarskie i już moim zdaniem mineły ich dobre czasy
Te są "bardziej z klasą" i przypominają zegary w motocyklu

Ja naturalnie uważam, że to rzecz gustu...
Obwódki mają swój indywidualny styl, ale gdybym miał wybór, to postawił bym na cyferblaty z jakimś ciekawym designem cyferkóff

Mimo wszystko qbaj gratuluję zaangazowania i potwierdzam, że autko zyskało na indywidualności.

P.S ... cóż, nie jestem typem krytyka W moim odczuciu, jesli ktoś lubi np. nalepki na karoserii, to nie powinno się tego komentować... tym bardziej w sposób (nieżadko) mało elegancki

Pozdrawiam - Speed R

no wlasnie zgadzam sie z lukaszem..zreszta juz dawno o tym pisalem jak byly dyskusje o boialych zegarach..wole takie rozwiazanie..

jak dla mnie to rewelacja!! 'Tradycja i nowoczesnosc'

Wiec teraz tak: czy te ramki za ladnie wykonane, widac na nich slady obrobki, czy sa moze chromowane, ale pewnie nie. Druga kwestia to ich mocowanie - wchodza na wcisk, wkleja sie je czy jak?

ramki sa bardzo ladnie wykonane..sa dosc grube i masywne..nie wchodza na wcisk bo srednica otworow nie jest stala tylko zwerza sie..ja wkleilem na tasme dwustronna

Czy beda jacys chetni na te ramki, to moze jakies znizki by sie ponegocjowalo, bo 50zl szkoda mi placic za takie gowienko... ale wyglada ladnie

[ wiadomość edytowana przez: QLogic dnia 2004-04-20 23:20:57 ]

Jestem tego samego zdania co QLogic!
Świetna sprawa, ale za droga jak za 3 zwykłe krążki...
30pln jeszcze był bym w stanie dać... ale 50? i w dodatku kleić na taśmę dwustronną? przy moim zawieszeniu odpadną po kilku kilometrach

ejjj ja byłem pierwszy mam takie zegarki od miesiąca...ale z braku czasu nie chwaliłem się

hehe na stronie DIDO są fotki moich tarcz byłem pierwszy
Qbai - boczne są troszke za luźne

AHA odnośnie klejenia ......ja kleiłem czym tylko się da ....kropelka odpada.....dosłownie
ten czarny kawałek platiku pokryty jest taką dziwną farbą.... że rozpuszcza ja każdy klej.....
dopiero 4 podejscie z bezbarwnym poxipolem dało jakiś rezultat.....

hmm to moze powiem cos wiecej..po pierwsze w kwestii znizek to tu jest gg goscia 1951591 jak ktos chce moze negocjowac..

ja po prostu od zawsze chorowalem na cos takiego wiec jak tylko pojawila sie okazja skorzystalem jednak sam zakup to jedno a montaz to drugie..zeby zrobic to dobrze trzeba poswiecic sporo czasu i miec troche samozaparacia (ja polamalem szybke przy okazji ) nie trzeba uzywac tasmy dwustronej mozna jakiegos mocniejszego spoiwa ja wybralem to rozwiazanie bo chcialem to zrobic mozliwie najmniej inwazyjnie..klei zostawilby slady.. a co do ceny to przypomne tylko doswiadczenia z robieniem niebieskich zegarow czy podswietlanych wskazowek..co z tego ze pieniadze wydane na to byly stosunkowo niewielkie skoro czas wlozony w zrobienie tego rowniez ma swoja cene..pomyslcie ile kasy mozna zarobic w ciagu tych kilku godzin dlubania przy zaroweczkach..efekt rowniez jest dyskusyjny i zalezy od indywidualnego poczucia estetyki..po prostu jedni bardzo chca to miec i sa w stanie poswiecic temu pewne rzeczy a inni nie..to samo dotyczy roznych spoilerow koncowek wydechow itp..jedyni laduja w to kupe kasy inni pukaja sie w czolo ze przeciez od tego fura szybciej nie jezdzi..tak czy siak ja jestem zadowolony i chyba o to chodzi..pozdrawiam wszystkich

Oklejać nalepkami to se można wóz cyrkowy... kolega jeździ takim fiatem doblo służbowo oklejonym gdzie tylko popadnie nalepkami "Nutella" "Tic Tac" "Kinder" itp. itd. Jak zajechał do rodziny na wieś to się wyśmiewali z niego mówiąc, że "wóz cyrkowy przyjechał".

A obwódki ładne... tylko ta robota przy nich No i cena... ale mam pomysł... pogadam z bratem ile by to u niego w firmie kosztowało - wystarczyłoby tylko znać DOKŁADNĄ średnicę.

Jestem ciekaw jaki byłby efekt przy naklejeniu folii samoprzylepnej ...

Gdzie tą folię chcesz lepić?

Dla mnie REWELACJA!
Już od dawna marzyłem o takich obwódkach, tylko nie wiedziałem jak je zrobić aby się nie narobić
Może by się udało wynegocjować zniżki dla klubu
Jeżeli chodzi o chętnych na ramki to ja jestem na 100% zdecydowany.

Cytat:
Jestem ciekaw jaki byłby efekt przy naklejeniu folii samoprzylepnej

folia prawdopodobnie sie wyłoży się dobrze na powierzchni stożkowej wokół zegarów i powstaną "zmarszczki"

[ wiadomość edytowana przez: tommi-j dnia 2004-04-21 13:01:46 ]