MotoNews.pl

Montaż instalacji na śląsku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Czy jesteście w stanie polecić jakieś zakłady instalujące lpg na śląsku (Katowice, Siemianowice, Chorzów, Sosnowiec). Chcę założyć sekwencję w swoim aucie - dobra, fachowa obsługa, dobre części.
Jeśli macie jakieś doświadczenia w tym kierunku byłbym wdzięczny za pomoc.

polecam p.Cebula z Jastrzębia Zdroju firma EKO CAR

P.Cebula tez polecam wiem bo z Krakowa tez tam się opłacało

Sebastian
ul. Wolności 38
42-674 Zbrosławice k. Gliwic
tel: 663 082 622
tel: 889 77 11 77

Witam,,,jestem z KRAKA ,ale instalke PRINS zakładałem w firmie EKO-CAR Jastrzębie Zdrój tylko 130km od Krakowa....ale co tam odległość ,ważniejsze to ,że znalazłem FACHOWCÓW.

Montowałem w Astrze 1.6 16V instalacje sekwencyjną jestem zadowolony wszystko chodzi bajeczka.3lata gwarancji bez limitu kilometrów.Fachowa obsługa. Polecam zakład w Skrzyszowie AutoMix Klapuch

Witam! Mogę również szczerze polecić firmę w Skrzyszowie. Długo zastanawiałem się czy zagazować swoją B-mkę.
Interesowałem się wieloma warsztatami i po szczegółowym rozeznaniu się w temacie zdecydowałem się na ten właśnie zakład. Muszę przyznać, że znają się na rzeczy, żałuję tylko, że przez 2 lata lałem benzynę. Myślałem, że lepiej sprzedać i kupić coś w dieslu, ale teraz widzę, że byłby to błąd! Mam wrażenie, że auto chodzi nawet lepiej na gazie niż na benz. Polecam - nie ma co kombinować i szukać nie wiadomo gdzie - moi znajomi też skorzystali i nie znam nikogo, kto by żałował. :

Ze swojej strony mogę polecić:
P.H.U. "MOTO-BAJCZYK" S.C.
ul. Braci Mieroszewskich 91 (obok Hali Sportowej "DORIAN")
41-219 Sosnowiec-Zagórze

http://www.motobajczyk.pl/index.html
Może zakład nie jest piękny, ale trzech mechaników dobrze wykonuje swoją pracę. Do tego ceny na rozsądnym poziomie.

U siebie (Astra F, silnik 1.4Si 82KM, wtrysk wielopunktowy, kolektor metalowy). Zdecydowałem się na instalację sekwencyjną. Silnik pracuje na benzynie i gazie tak jak ma pracować. Spalanie gazu rozsądnie wyższe, tak ja ma być. Wszystko założone schludnie. Gwarancja 2 lata, serwisy co 10-15 tys. km. Nikt na siłę nie namawia na droższą instalację.

Myślę że przy zakładaniu instalacji gazowej lub regulacji można pojechać do chłopaków.