Ściganie o Puchar Prezydenta Miasta Żory 29.11.2009r.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Fajna impreza się szykuje organizowana przez AMK Ślązak, myśle że godna uwagi z tego co widze to pare osób z forum się wybiera. Szczegóły na www.amk-slazak.pl

Kurde wiedziałem że gdzieś już ten temat widziałem To kto się w końcu wybiera? Ja właśnie wysłałem zgłoszenie. Jeśli wszystko pójdzie po myśli będzie kolejny mam nadzieję bardziej pokazowy start

Tomek Cecot 'Walezy' się wybiera , ja tez mam nacdzieje pojechać

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

a ja postaram się być by pogadać z zawodnikami i pofocić conieco

A powie ktoś na co sie mniej więcej nastawić? To będzie jakaś w miare równa droga przez miasto czy jakieś łączniki typu plac? Chodzi głównie o dobór opon bo pierwszym razem nie zabraliśmy nic na suchy asfalt. Tym razem trzeba sie zabezpieczyć A i jeszcze pytanie: krawężniki wysokie tam mają ?

ja startuje Dawcy zawody sa totalnie nowe, wiec nic nikt nie wie,ale krawezniki raczej niskie jako naczelny pogodynek stawiam tak jak na marklowicach pełne słońce 20C i slik ;d szykujcie sie na pojedynek p.s. wazon i tak bede mial przed zawodami

Taki jak ostatnio MacPaw dostał ?

no full profi

Hehe jak tak ma wyglądać ten flakon to ja mam kilka takich w domu już

Tylko teraz mnie już nie będzie i masz większe szanse zdobyć taki flakon Poza tym ten był wyjątkowy bo wręczany na żóltym lublinie

I w dodatku z półosią w ręku cóż za poświęcenie

ej to jak nie ma lublina to nie ma podium Pawel nie rob tego tylko przyjezdzaj

Dokładnie, impreza się bez Ciebie nie odbędzie

Kurde i niestety na rezerwie jesteśmy, Mar i Walezy też. Troche mi sie nie uśmiecha jechać 100km w jedną stronę po czym sie okaże że jednak nie jedziemy...

ja mam ok 60 i zaryzykuje
dzwoń do organizatora

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2009-11-25 19:40:44 ]

Zobaczymy czy na forum amk ślązak coś odpiszą. Potem będę dzwonił.

Cytat:
2009-11-25 19:47:18, DAWCY pisze:
Zobaczymy czy na forum amk ślązak coś odpiszą. Potem będę dzwonił.

najpierw dzwoń

-----------------

P.U.H. MARAKANT

Poliwęglan do rajdówek

Pisałem z organizatorem i można śmiało przyjechać, będą sie starać by pojechało jak najwięcej załóg

Jak wszystko sie ułoży to na liscie startowej bedzie EVO 9 z RSMP.

Kurde też bym wystartował ale boje się o skrzynie bo łożyska szumią jak cholera.chyba będę oglądał i kibicował DAWCĄ i pozostałym